Nega usnja

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ti boš mene učil :lol: piše gor da odstrani trdovratne madeže #-o :D kremca rulz =D>
Uporabniški avatar
KobolM
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Alfa Romeo 159SW Ti - 2.0JTDm
Fiat Bravo 1,4 T-Jet
BMW K1300s
Kraj: Primorska

_BiStRi_ napisal/-a:Za mazanje usnja uporabljam tole zadevo in se obnese odlično:

Slika
ArmorAll
Ravno tole sem jaz včeraj nabavu, cena 10.9 EUR.

Nisem pa še sprobal, bom ko bom avto spucal, konc tedna verjetno...
-----------------------------------------------------------
McLaren F1 team
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Tale gel od Armoralla je odličen. Najprej očisti sedeže z vlažno krpo in ko se posušijo jih namaži z gelom. Ko imaš vse sedeže namazene jih nato obrišeš z suho krpo in sedeži bodo kot novi.

Lp
Uporabniški avatar
KobolM
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Alfa Romeo 159SW Ti - 2.0JTDm
Fiat Bravo 1,4 T-Jet
BMW K1300s
Kraj: Primorska

Hvala Foggy za nasvet, se bom držal navodil.

Poročam o rezultatu.
McLaren F1 team
Uporabniški avatar
Enthusiast
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Radmirje

včer je lih bejba namazala sedeže, ti povem da sm dle kr zdrsnu notr :lol:
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Kupil sem si Gliptone pH neutral Cleaner in Conditioner.

SlikaSlika

Lahko rečem, da je zadeva odlična. Vse ArmorAll krpice in geli, razna Sonaxova nano čistila, ki sem jih do sedaj uporabil, se lahko skrijejo.
Usnje je sedaj res mehko. Nič ne drsi, kot je to navada pri ArmorAll gelu ali krpicah.

Preden navalite, morate vedet, da čistila nimajo neke pomarančne ali neutralne arome - čistila dišijo kot usnje =D> Tako da če vam vonj po surovem usnju ni všeč, potem odsvetujem.

Več podatkov najdete o produktih lahko najdete na uradni strani prodajalca Liquid Leather

Sicer pa sem čistila naročil na eBayu iz Anglije - za komplet sem dal 10€ s poštnino vred :wink:
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

morem vidit tole =D> :mrgreen:
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Kako si pa plačal? Preko paypal-a?

Pa kok si tega ponucal za svoj avto? Si namazal sedeže,vratne obloge,volan - predvidevam da je avto komplet v usnju?
Uporabniški avatar
Alfa156 sport
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Stelvio veloce Ti 280 benzin
Kraj: Koper

S kakšnim sredstvom pa se da popravit kakšne površinske odrgnine -praske na črnem usnju?
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

@Kovach: Oglasi se. Če pa delaš, pa pridem jest kej naokrog.

@Miholl: Za 10 nanosov ga bo ziher. Namazal sem pa samo sedeže. Usnja na tapetah nimam, površina volana je pa zanemarljiva.
Cleanerja sem porabil Slika, conditionerja pa verjetno malenkost več, ker je bolj gost, in ga je treba namazat več, da premažeš komplet površino.

@Alfa156sport: Osebno prask nebi nikoli popravljal sam, to bi raje prepustil nekomu, ki se s tem ukvarja in ki ve, kaj dela. Mogoče bi peljal sem.
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

delam prid na drinko :doubt:
sabina
Alfa Junior
Alfa Junior

Ojla!

Za vse tiste, ki ne veste kaj je najbolje nanesti na usnje; se pravi vse za nego usnja, je čistilo in nega za usnje od leder centra nato pa še slonova mast s katero se postopek zaključi in usnje zgleda kot novo. Uporabite pa ga lahko za sedeže, volane in še za kaj druga npr. usnjene sedežne, itd...
Cena kompleta pa je mislim da cca. 50 ali 55 EUR. Pooblaščen prodajalec za prodajo teh izdelkov pa je PMV v Mb. Pa mislim da sploh ni problem, če potrebno komplet kam poslat...

Upam, da sem vam malo pomagala pri izbiri.

LP :wink:
Uporabniški avatar
Enthusiast
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radmirje

sabina napisal/-a:Ojla!

Za vse tiste, ki ne veste kaj je najbolje nanesti na usnje; se pravi vse za nego usnja, je čistilo in nega za usnje od leder centra nato pa še slonova mast s katero se postopek zaključi in usnje zgleda kot novo. Uporabite pa ga lahko za sedeže, volane in še za kaj druga npr. usnjene sedežne, itd...
Cena kompleta pa je mislim da cca. 50 ali 55 EUR. Pooblaščen prodajalec za prodajo teh izdelkov pa je PMV v Mb. Pa mislim da sploh ni problem, če potrebno komplet kam poslat...

Upam, da sem vam malo pomagala pri izbiri.

LP :wink:
bolj mi diši tole na samoreklamo :mrgreen:
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

sabina napisal/-a:Uporabite pa ga lahko za sedeže, volane in še za kaj druga npr. usnjene sedežne, itd...
A bejž bejž :mrgreen:

Sicer je tole res lepa reklama, ampak vsaj po fotkah sodeč (link sem tudi sam objavil nekaj postov višje) izgledajo izdelki res super.

Sabina, če mi pa zagotoviš, da s kompletkom za 55€ naredim take rezultate, kot so na fotkah MPV-ja, potem sem prodana duša in bom vrgel tele svoje Gliptone izdelke v kanto. :wink:
Uporabniški avatar
Dejan156
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: ljubljana

Jst dam 60€ če s kompletom prideš še in to narediš :D
Drgač pa če se komu da igrat pa mazat sedeže pa vse se lahko tud javi :D prnesem six pack pa je :P hehehe
Zdej pa mal resnosti...en dan bo res treba mal to zrihtat tko da sm mal prebral temo pa zdej sploh ne vem kaj nej grem kupt...usnje je svetlo bež...tako da bi rad da se čim manj poškoduje in da preveč ne drsi, ker zdej je ok....nočem tega da bom na vsakem ovinku padel iz zica :)
\°/
Odgovori
  • Informacija