A kdo ve, a je tista žica na avtodeli.com OK? Ker so dve gor, pa različne dolžine... Da ne bi neki brezveze naroču. Al pa če kdo ve kje najcenejše to zamenat? Ker 150 EUR, kakor so mi rekli na pooblaščencu res ne mislim dajat... Hvala.
aha torej sta dve zajli? se pravi bi potem moral naročiti obe, ker sta verjetno obe fuč.
manj kot 100 evrov za obe plus delo? hmmm pri stepančiču so mi rekli z delom vred 150 eur... to pa je 50% več. se mi zdi da je nekam preklemansko drag postal tale stepančič
Lansko leto ko sem jaz klical za zajle so mi pri Veitu povedali različne cene za levo pa desno... in povsod drugje kamor sem klical tudi...
Zajli sta različni, logično da je tudi cena druga...
aha... se pravi ima ročna pri 147ki dve zajli, ena je krajša in ena daljša in ceni sta različni. hvala za info!!
no sam ta se mi zdi pa vseeno huda, da imata dva pooblaščenca za +50% višjo ceno kot pravi danijelsipek da jo ima petrovčič? se mi zdi da je tam pod 100 eur recimo dokaj normalna, še sprejemljiva cena za menjavo zajle. sam 150 eur mi je pa pretiravanje. najbrž s tem ni neki kompliciranga dela al kaj
Lotu sem se menjave oz nakup obeh zajl za ročno zavoro(strgala se je samo desna), pa berem vaše komentarje in mi nekaj ne gre skupaj!
Klical v avtosen KRŠKO mi je reku zajla vsaka 14€ vi pa omenjate 30€, to je precejšna razlika???
Kaj imajo mogoče kakšne različne zajle 156ke??
Pa kaj ste to original vzel???
matkeg napisal/-a:Lotu sem se menjave oz nakup obeh zajl za ročno zavoro(strgala se je samo desna), pa berem vaše komentarje in mi nekaj ne gre skupaj!
Klical v avtosen KRŠKO mi je reku zajla vsaka 14€ vi pa omenjate 30€, to je precejšna razlika???
Ne vem kakšne cene so dol, ampak pazi da ne boš kupil kar enih levih
matkeg napisal/-a:Lotu sem se menjave oz nakup obeh zajl za ročno zavoro(strgala se je samo desna), pa berem vaše komentarje in mi nekaj ne gre skupaj!
Ne vem kakšne cene so dol, ampak pazi da ne boš kupil kar enih levih
Ja kaka pa če bit razlika v ZAJLI???Boj me skrbi da ne bodo prave, čeprav zdej sem naroču majstr je v računalnik natipkov karakteristike avto tko d bi moglo bit!Sporočim če so OK ker to je pa precej razlika v ceni!!
Glede razlike v zajli, verjetno je ni. Zajla kot zajla, vendar tak kot originalna lahko tudi ponaredek poči. Jaz take stvari mejnam na pooblaščenem, ker če se z materialom kaj zgordi je garancija na delo in material. Delam namreč med 40.000 do 50.000 km na leto, tako da raje mal dnarja več, pa je ziher.
Sicer je to odločitev vsakega posameznika.
Jaz sem tudi pri Vulcotu za menjavo obeh plačal 28€.