Mene pa je danes alfa pustila na cesti

Sicer sem problem odpravil kar na cesti, je pa bilo povezano z elektroniko (slab oz. neustrezen akumulator).
In sicer, pred kratkim sem si v kuferam vgradil woofer, le akumulatorja še nisem menjal (doma sem imel pripravljenega tekmovalnega), pa se peljem prej proti domu, naredim muziko na glas in ko je bas rukno, je vgasnila muzika in vse lučke na armaturki vključno z mašino. Nato je nabilo temperaturo mašine na 130 stopinj (števček) in nonstop sta svetli lučki za akumulator in pritisk olja (tudi če sem ključ vzel iz ključavnice).
Na srečo sem v prtljažniku imel kipšto z orodjem, da sem lahko vzel kleme iz akumulatorja dol. Ko sem dal kleme nazaj gor, ni blo nič boljše, še vedno je temperaturo kazal 130 stopinj. Zato sem pomislil, da je morda crknil senzor temperature motorja in sem ga odklopil, priklopim nazaj kleme, temperatura ostane lepo na 0, ampak še vedno ni daval znakov življenja (le verglal sem ga lahko).
Nato sem domov klical brata da mi je pripeljal akumulator in preden sem priklopil drugi akumulator, sem kratko sklenil kleme (tako mi je enkrat svetoval mehanik) in voila ko sem dal gor kleme na akumulator je vse delalo ko mora, tudi če sem nazaj priključil stari akumulator.
Nato sem prišel do zaključka, da je verjetno takrat, ko sem dal muziko na glas preveč klecnila napetost in se je sfuzlalo računalniku in je bil v takem stanju, dokler mu nisem do konca izpraznil akumulatorjev.
Toliko v vednost če se komu podobno zgodi, kaj storiti. Pa obvezno menjat akumulator za boljšega če montirate noter močno ozvočenje!
LP