vinjete

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
DaviiD
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor
Kontakt:

colibry napisal/-a: to z 40o bucke. prodajale so se po 50 do 60 eur. imel obe v rokah in razlike ni. 1 sama samcata razlika je o FONTU ( nacin pisave ) pri stevilkah z crko na zacetku. pa se to zelo zelo tezko pogruntas. prejsne vinjete so se dale pravtako dobiti ponarejene. cena obcutno manjsa kot letos :D
Jaz sem tudi imel obe v rokah in je razlika:
- Originalna ima na zadnji strani en manjsi vodni zig, neoriginalna ga nima
- Ce pogledas tisto srebrno folijo je pri ponaredku napis DARS obrnjen narobe
- Razlikuje se pisava v serijski stevilki
- Ponavadi je srebrni rob na neoriginalni razpokan spodaj
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

in pa še razlika med originalom in ponaredkom:
-za 95€ si kupiš mir in voziš brez skrbi
-za 40€ pa dobiš zgolj probleme ko te dobijo

glede na to da se pojavljajo ponaredki bodo tudi kontrole strožje in podrobnejše, več bo ponaredkov-večja gužva bo na kontrolnih točkah, ko bodo položnice pisali, je pa stvar posameznika kaj in kako bo nalimal gor, ni pa izključeno da se bo tudi kakšne posrednik ki prodaja rabljene avte spravu ponaredke gor limat samo da bo lahko napisal ,,vozilo ima letno vinjeto,, - previdnost kakorkoli ni odveč
Slika
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ne stekam tega..vsem se da 3 ure cistit in polirat avto...ne da se vam pa 5 minut da odstranite eno nalepko :?:

LP
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 SW, 1.9 MJTD,2004
Mondeo V karavan, titanium,powershift 2016
Kraj: metropola

Pa sej sploh ni noben problem odstrant nalepke,s strgalom gre čist lepo,razen to da se drobi in trga :wink:
"I cant" is not an option !
Uporabniški avatar
JC29
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Peugeot 308 SW GT / 2.0 BlueHDi / 180 KM / EAT 6
Kraj: Ljubljana

Tako kot je že nekdo pred mano napisal... Malo vitrexa na krpo + strgalo in dve minuti časa.
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Na sami napleki ne piše da jo je treba odstranit. Ko sem kupil mi niso priložili navodil ki to velevajo......so why bother?
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja a roko bos tud vtaknu v mlincek za odpadke ce to v navodilih ne bo prepovedano??

LP :mrgreen:
rajko
Alfa Freak
Alfa Freak

Turtle napisal/-a:Na sami napleki ne piše da jo je treba odstranit. Ko sem kupil mi niso priložili navodil ki to velevajo......so why bother?

emmmm grdo zgleda? cela polepljena šipa od teh ogabnih vinjet...
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Ravno danes sem videl neko gospo, katera je imela na svojem avtomobilu zeleno, oranžno in modro vinjeto :lol:
Chuck
Alfist
Alfist
Vozilo: 2002 Alfa Romeo 1.9JTD
Kraj: Sevnica-Krško

Turtle napisal/-a:Na sami napleki ne piše da jo je treba odstranit. Ko sem kupil mi niso priložili navodil ki to velevajo......so why bother?
Zato ke radijo in televizija že lep čas trobita da je stare vinjete potrebno odstraniti. In zato ker bodo policaji v nasprotnem primeru pisali kazni zaradi zmanjšane vidljivosti.
Uporabniški avatar
Red_Rocket
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Fiat Punto MK2 1.2 2003

Foggy napisal/-a:Ravno danes sem videl neko gospo, katera je imela na svojem avtomobilu zeleno, oranžno in modro vinjeto :lol:
in takšnih ljudi ni malo...
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

Kok eni jamrate (po vseh forumih) za teh 95€ ! Fernetiči --> Torino (2 postaji naprej proti FR) je cena v eno smer 41,30€, se pravi tja in nazaj 82,60€ ! Res je to ca. 850km v obe smeri. 850km je pa 4x iz LJ v KP ! Jaz bom šel konec meseca že 3-ič letos čez Italijo in bom v 3 mesecih plačal italijanske cestnine, kot bi se v Slo. vozil 3,5 leta !

Yagi-san
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Si morda pomislil na one ki uporabljajo samo kak košček avtoceste ali pa samo recimo Lj obvoznico, ali pa se zapeljejo 1x mesečno k stari mami i Lj do Invančne gorice in podobno...
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

Miholl napisal/-a:Si morda pomislil na one ki uporabljajo samo kak košček avtoceste ali pa samo recimo Lj obvoznico, ali pa se zapeljejo 1x mesečno k stari mami i Lj do Invančne gorice in podobno...

Seveda sem. SŽ so v rdečih številkah, LPP pelje povsod po LJ in okolici-naj ga uporabljajo....vem, je to zelo egoističen odgovor. Ampak, če se želi uporabljati avtocestni obroč in pa obvoznico, AC, je pač treba plačati -simpl ! Ali pa kupijo tedenske, mesečne ali kakšne že obstajajo..... ! Če je pa tudi to predrago, potem pa najbolje zapečkarsko ostati doma !

Yagi-san
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

Yagi-san napisal/-a:Kok eni jamrate (po vseh forumih) za teh 95€ ! Fernetiči --> Torino (2 postaji naprej proti FR) je cena v eno smer 41,30€, se pravi tja in nazaj 82,60€ ! Res je to ca. 850km v obe smeri. 850km je pa 4x iz LJ v KP ! Jaz bom šel konec meseca že 3-ič letos čez Italijo in bom v 3 mesecih plačal italijanske cestnine, kot bi se v Slo. vozil 3,5 leta !

Yagi-san
LJ-KP je 107 kilometrov.. x4 = 428. ce pa si mislil tja in nazaj pa si na 850 ja..
Slika
Odgovori
  • Informacija