vinjete

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
mkd156jtd
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana-skopje

vinjeta je draga in je ne bom kupil, sem iz lj i ze nacrtujej pot po stare ceste,vec cajta voznje in uzivanje v naravi, denar ne dam, prejsno sem kupil to ne bom.
svet se vrti okoli AR
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Yagi-san napisal/-a:
Nič, ker imaš 3 avtomobile. Se pravi nisi ravno na socialnem prispevku ! Pa, a vsi 3 potrebujejo vinjeto ?

Yagi-san
A res? Matematika v šoli delala težavo? .....
Tipičen primer slovenske foušije si. Bravo =D> =D>
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Nehajte že jokcat. Sej vas ne bo konc zaradi 100€.
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Mah tako problemi zaradi tega.
Pojdi v Mercator ponje, kjer še pike dobiš zanje.

Ponaredki so pa za moje pojme hudo predragi.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

Če je več vozil pr hiš pa dejte mal možgane pa ročne spretnosti porabit in naredite vinjeto prenosljivo. Tko sem mel lan in letos bom mel tud, če pa jo še kak od kolegov oz. širše žlahte rab mu jo pa rentam za 5€.
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

Turtle napisal/-a:
Yagi-san napisal/-a:
Nič, ker imaš 3 avtomobile. Se pravi nisi ravno na socialnem prispevku ! Pa, a vsi 3 potrebujejo vinjeto ?

Yagi-san
A res? Matematika v šoli delala težavo? .....
Tipičen primer slovenske foušije si. Bravo =D> =D>

Dej Turtle, umiri se in žali. Ne poznaš me ne osebno ne nič in zato evalvirati zadevo glede napisanega.....samo si bogi, ni kaj ! Če kaj nisem, nisem nevoščljiv ! Tudi jaz tebi ne pišem, da si zabit, kot želva zaradi "vzdevka" ! Pa glede na leto rojstva bi od tebe pričakoval bolj konkretne izjave in ne na ravni 17-letnika.....

op.p. socialni prispevek se je v jan. gibal med 204€ in 241€ ! 3x95€= 285€ ! Se pravi, če bi bil prejemnik socialnega prispevka si teoretično nebi mogel privoščiti treh letnih vinjet, je tako ?? A bi rad, da še odvod računa za vinjete naredim ?

Yagi-san
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Fantje, malo umirite strasti :wink:
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

minimi napisal/-a:Če je več vozil pr hiš pa dejte mal možgane pa ročne spretnosti porabit in naredite vinjeto prenosljivo. Tko sem mel lan in letos bom mel tud, če pa jo še kak od kolegov oz. širše žlahte rab mu jo pa rentam za 5€.
Ja in pol te dobijo in plačas 300€! Res kul!

LP
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Yagi-san napisal/-a: op.p. socialni prispevek se je v jan. gibal med 204€ in 241€ ! 3x95€= 285€ ! Se pravi, če bi bil prejemnik socialnega prispevka si teoretično nebi mogel privoščiti treh letnih vinjet, je tako ?? A bi rad, da še odvod računa za vinjete naredim ?

Yagi-san
Ja in od cesa bos pol zivel? :mrgreen:

LP
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Creed napisal/-a:
Yagi-san napisal/-a: op.p. socialni prispevek se je v jan. gibal med 204€ in 241€ ! 3x95€= 285€ ! Se pravi, če bi bil prejemnik socialnega prispevka si teoretično nebi mogel privoščiti treh letnih vinjet, je tako ?? A bi rad, da še odvod računa za vinjete naredim ?

Yagi-san
Ja in od cesa bos pol zivel? :mrgreen:

LP

A ti tu napišem ali raje na ZS, da se ne bodo strasti še bolj razgrele ?!

P.S. vrjetno nekdo, ki je brezposelen in prejema soc. prispevek, si ne lasti 3 avtomobilov in ne potrebuje 3 letnih vinjet !?! Oziroma, če že....proda dva avtomobila in potrebuje samo eno letno vinjeto. Vse je bilo napisano hipotetično in ne, kot da to drži za " Turtla" !!

Yagi-san
Uporabniški avatar
SHadowX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

Torej po vaše nima veze da je vinjetni sistem povsem perverzno napačen, dokler cena ni 500EUR je v redu ker, če pa maš avto boš pa ja še za vinjeto stisnu.

Bog ne daj, da bi sosed pomislil, da ste reveži za vsak slučaj po dve vinjeti na vsako stran stekla! Nek se vidi razkoš, vam pa ja ni noben problem dat 100EUR koga briga za kaj se da. :roll:
Emperor of The Dark Realm
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

SHadowX napisal/-a:Torej po vaše nima veze da je vinjetni sistem povsem perverzno napačen, dokler cena ni 500EUR je v redu ker, če pa maš avto boš pa ja še za vinjeto stisnu.

Bog ne daj, da bi sosed pomislil, da ste reveži za vsak slučaj po dve vinjeti na vsako stran stekla! Nek se vidi razkoš, vam pa ja ni noben problem dat 100EUR koga briga za kaj se da. :roll:

Sicer ne vem na kaj točno oziroma natančnje na koga je to letelo....ampak, moj prvi post je bil samo obelodaniti, da cena letne vinjete ni draga, kot po vseh (ne samo temu) forumih trobenzljajo nekateri. Opisal sem primer za točno določeno relacijo, na primeru italijanske AS in pa cena naše vinjete. Kaj kdo ima, koliko ima me sploh ne briga.....pa čeprav bi me rad Turtle označil za "slovenceljna" !

Yagi-san
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

Creed napisal/-a:
minimi napisal/-a:Če je več vozil pr hiš pa dejte mal možgane pa ročne spretnosti porabit in naredite vinjeto prenosljivo. Tko sem mel lan in letos bom mel tud, če pa jo še kak od kolegov oz. širše žlahte rab mu jo pa rentam za 5€.
Ja in pol te dobijo in plačas 300€! Res kul!

LP
In kako bo pogruntal? Posegat v avto ne sme, sepravi jo lahko samo gleda. Pokažeš račun in tisti spodnji del vinjete, če mu ni kaj prav ga pošlješ .... in spelješ.
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Za nekatere je sistem super, za nekatere (med njimi sem tudi jaz) je navadno ožemanje.

Kako pa bojkotiraš državne nategune, ki peljejo državo, skupaj z večino prebivalstva v bankrot ... a mogoče s scanjem proti vetru ... mogoče spustiš podivjan trop bulmastifov v parlament ... ?
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

Če se že omenja Italija, pa dajmo še Avstrijo, letna vinjeta EUR 76,20, za kar nekaj več km avtocest od SLO.
Tako da po mojem so naše predrage.
Uroš
Odgovori
  • Informacija