Jooooj ko končno mislim, da bom lahko malo lažje zadihal se zgodi tole...
Praska do živega čez celo havbo. (Slike pridejo v kratkem, ker bluetooth štrajka.)
Huliganizem primitivni.
Zgodilo se je v Mercator garaži v Štepanjskem. Parkiral sem očitno pred vrati v neko njihovo shrambo, kar sem opazil šele po tem dogodku. Je normalen boks, le na koncu je majhna nalepka "ne parkiraj"... Pa jo opazi, če vzvratno parkiraš... No kakorkoli, jaz napako priznam. Sem pač parkiral tam, kjer ne bi smel. Ampak to ne da nikomur pravice, da se ti takole znese nad lastnino. Mar bi poklicali policaje, da mi napišejo kazen ali pa magari pajka, da mi ga odpelje... V redu, pač moja napaka. Ampak tole... Jutri grem naravnost do poslovodkinje in naj ona najde med svojimi storilca, ker če bom jaz, ne bo dobro. Sem 90% da je bila ena izmed zaposlenih... Pač ni mogla do konca odpret vrat, in se je znesla nad mojo Alfico. Vem, da dokazat ne morem ničesar (tudi kamer ni), a če bodo igrali na to karto... podlo... Tudi jaz vem katere avtomobile vozijo zaposlene pa mi ne bi mogli nič dokazat. Ampak na njihov, tako primitiven nivo, se ne nameravam spuščat.
Zanima me, kako to sploh popravit.Da bi dal celo havbo barvat... predrago. Spolirat tega ni mogoče, ker je do živega... pravo izživljanje! Mogoče imajo ličarji kakšen postopek, da bi samo po praski povlekel z barvo? Pač vem, da poznalo se bo v vsakem primeru, razen če bi dal barvat celo havbo.
Sodelavka mi je svetovala še, naj zavarujem avto za parkirišče (Kaska seveda nimam). Je pa hec ravno v tem, da sem kak teden nazaj plačal zavarovanje (polica pa začne veljati 15, tega meseca). Je še kakšna možnost, da bi doplačal to in potem v sklopu tega popravljal?
Prijavit jih pa nimam kam, ker je pač nemogoče dokazat. Čeprav hodim na tak fax, da kar nekaj poznam zakone in bom to jutri skušal maksimalno uporabit.