Ali kdo pozna ta avto - 6

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
ladislav
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Lendava

Tale se že prodaja več kot pol leta. Sem si ga enkrat na hitro ogledal in se mi je zdel preveč zjahan za te kilometre tako, da pazljivo :?
Blizu tega posrednika je Alfa Petrovčič, bi se ga splačalo odpeljat na preventivni pregled :)
rogi
Alfa Freak
Alfa Freak

josst napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2251807&show=1

Pozna kdo?

Če kdo ve za kakšno drugo dobro 159 ki je naprodaj naj javi, mora pa biti obvezno dizel, najraje 110kW varianta, lahko pa tudi katera druga različica, če je po drugih plateh toliko boljša :D
Ne poznam ampak prav fajn da so luči prižgali ko so slikali... :D

Slika
Uporabniški avatar
scorpionx
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: obala

:lol:
josst
Alfa Junior
Alfa Junior

Hehehe sploh nisem opazil :D Ta mi je mikavna ker naj bi bila slovenska ter od prvega lastnika, moram poklicat pa malo preverit kako je s tem in ostalimi zadevami, čeprav če se že pol leta prodaja verjetno nekaj manjka avtu..

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3568439&show=1

Kaj pa ta, je komu kaj znano? Oziroma ali kdo ve kako je s temi vozili ki so pripeljani iz Italije odkupljeni od leasing hiš? Po pogovoru s prodajalcem naj bi bila sigurno od prvega lastnika in z realnimi km; se da kako preverit lastništvo in servisno zgodovino?
slehernik
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Heheh. Moras vedeti, da se na AT drzijo druzinske tradicije in niso placani po realizaciji. Kar pomeni, da imas obcutek, da najraje ne bi prodali...

Pri meni tudi ni delala luc pa avto je stal ohoho pa sem poguglal pa ugotovil, da se je pred pol leta prodajal za tretjino drazje. So jim pac iz centrale dali ceno potem jih pa ne zanima vec. Pojdi tja, poglej v servisno in poklici prvega lastnika. Pa vprasaj ga tudi, za koliko ga je dal noter, najbrz je bila cena vzrok, da stoji.
josst
Alfa Junior
Alfa Junior

To da ena luč ne gori me tudi najmanj ne moti :lol: Sem ravnokar klical, je od prvega lastnika kupljen pri Stepančiču in tam tudi vedno servisiran (možen pa je tudi kontakt s prvim lastnikom); tako da jo bom šel pogledat ko bo čas.

Dajte mi še povedat kako lahko preverim če je bila menjana volanska letev?
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

vprasaj Stepancica. Ti bo povedal, ce le ne bo mel ultra slab dan. Ce je bil tam servisiran, mora bit tam narejeno.
goranR6
Alfa Junior
Alfa Junior

pozna kdo to alfo,prosil bi za čim več informacij....

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3535953&show=1
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3637842&show=1
to bi pa blo za met :oops:
na slikah zgleda vredna greha
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Jup... to je to... :D

DPF pa EGR dol... remap na 270PS... Pa poraba -1l :D

Problem je le tistih "tipskih" 96000km. Ko bi le lahko verjel.
josst
Alfa Junior
Alfa Junior

malo offtopic-a: a egr se lahko kar odstrani? Koliko konjev se doseže pri 1.9 110kW motorju s čipanjem če se odstrani dpf ter egr?

Zgornja alfa je bila kupljena pri Petrovčiču ne Stepančiču, sem bil napačno informiran :)
Sem klical na servis (Petrovčič) in nimajo nič zabeleženo o kakršnikoli menjavi volanske letve, zadnji servis pri njih pa je bil na 108.000 km; zdaj jih naj bi imela 135.000 km; tako da verjetno tudi glavni servis še ni bil narejen :?
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

ta prva vem da se je pred 2 leti že prodajala v lj. Nevem kolko km je imela takrat (mogoče kej pod 100k) vem pa da je mela fajn zguljen naslon za roke :wink:
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: AR Giulia 2.2 & AR Mito 1,4 turbo LPG
Kraj: Ljubljana

aless napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3637842&show=1
to bi pa blo za met :oops:
na slikah zgleda vredna greha
bil danes tam in si jo ogledal ter naredil nekaj kilometrov pod 'nadzorom' prodajalca. Avto so menda šele danes dobili in sem bil sploh prvi interesent.

Vtisi: zunanjost mi deluje zelo OK, znotraj pa malo manj (volan ne najbolj ohranjen, prestavna ročica pa še slabše). Exclusive oprema. Pelje se pa zelo lepo, ima štirikolesni pogon, je že motor z 210 konji, zvok motorja se mi je zdel b.p., potegne pa tako kot mora. Za kaj več bi bilo treba imeti malce daljšo testno vožnjo.

Pri ceni bi znali biti fleksibilni še za kakega stotaka, nima pa težave s tem, da se avto odpelje na pregled na kašen servis v Ljubljani.

Skratka: kar soliden avto takole na prvi vtis, za moj okus malce preveč kilometrov. Pa malce skepse: ali človek res rabi Q4? So iz tega naslova kakšni dodatni stroški kasneje pri vzdrževanju?

P.S. pa servisne menda še nima, je na poti :lol:
Zadnjič spremenil alex146, dne To Mar 23, 2010 11:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: AR Giulia 2.2 & AR Mito 1,4 turbo LPG
Kraj: Ljubljana

Glede tele: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3638185&show=1

ta je ena od prvih sveže uvoženih s strani AT, ki so jih dali zdaj na trg. Namreč uozili so cca. 100 komadov 159k, letnik 2008, vse s Progression opremo. Avti so trenutno parkirani v Grosupljem pri Avtoprevozništvu Kastelec. Sem šel pogledat in jih je res ogromno. Skoraj vse so v črni, modri ali srebrni barvi in izgledajo skoraj identične: vse na tistih osnovnih 16kah in z 1,9 dizelskim strojem.

Pričakovati je, da bodo v naslednjih tednih/mesecih z njimi zasipavali trg. Bomo videli kako bodo šle v denar. Po moje so jih cenovno previsoko pozicionirali: menda se bodo prodajale po 15-16 KEUR.
Zadnjič spremenil alex146, dne To Mar 23, 2010 11:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno
  • Informacija