no saj tako je tudi elbarto rekel-super kaj naj rečem en strošek manj hehelizard napisal/-a:Glih zadnjič o tem govoril na servisu. Kappe 3.0 do 97 so imeli benciski filter, po leti 97 pa je le ta v bencinski pumpi in se ga ne menajva, dokler le ta ne gre k vragukovach napisal/-a:kje ima pa 166 filter za bencin? elbarto pravi da ga njegova in moja naj nebi imeli...in koliko si dal za njega?.

res hude two tone, ne rečem da bi pasalo tebi, ampak za moje pojme ene najlepših felg splohmoofdi napisal/-a:Zamerim nobenemu dokler so kritike utemeljene. Vsake oči imajo svojega malarja. Je pa tako kot je Veloce povedal, jst 166ko vidim kot športno limuzino...kdor jo vidi kot neko eleganto ladjo bo pač ostal na klasični srebrni barvi.
Je pa danes ko sm šmirglal feltne padla odločitev da pride na feltne srebrn rob...

No in smo pri pojmovanju, praviš elegantna športna limuzina. No z barvo felten bi rad ravno malo bolj povdaril to športnost. Sicer pa kakorkoli, prišli ne bomo nikamor. Pride srebrn rob na feltno in to je to, nekaj kontrasta bo.lizard napisal/-a:No zdaj se že sam malo loviš z raznimi poimenovanji. 166ka je elegantno športna limuzina. Obstajajo tudi samo športne limuzine, ampak niso elegantne, recimo BMW 5 E60 je en tak primer, malo heca, ampak pač ni lep avto oz. niti približno tako eleganten kot 166ka, kaj šele da bi premorel toliko stila.
Vsekakor srebrna platišča na temnem avtu naredijo lepo viden kontrast in še bolj padejo v oči, temna plaišča pa precej bolj pašejo na svetlejše avte. Sicer to ni vedno tako, ampak to kar delaš, ne glede na osebni okus ni ravno pojem estetike, je pa to seveda samo moje mnenje. Na kakšni Alfi MiTo je kaj takega precej bolj sprejemljivo oz. logično/pričakovano, v višjem razredu pa to enostavno kvari celotno pojmovanje avta.

Tale E60 ni prav nič lep. Preveč je črne barve. Avto je lep tak, kot ga je fabrka naredila. Vsaj meni je 166 najlepša original. Vse ostalo je zame tako, tako.moofdi napisal/-a:No in smo pri pojmovanju, praviš elegantna športna limuzina. No z barvo felten bi rad ravno malo bolj povdaril to športnost. Sicer pa kakorkoli, prišli ne bomo nikamor. Pride srebrn rob na feltno in to je to, nekaj kontrasta bo.lizard napisal/-a:No zdaj se že sam malo loviš z raznimi poimenovanji. 166ka je elegantno športna limuzina. Obstajajo tudi samo športne limuzine, ampak niso elegantne, recimo BMW 5 E60 je en tak primer, malo heca, ampak pač ni lep avto oz. niti približno tako eleganten kot 166ka, kaj šele da bi premorel toliko stila.
Vsekakor srebrna platišča na temnem avtu naredijo lepo viden kontrast in še bolj padejo v oči, temna plaišča pa precej bolj pašejo na svetlejše avte. Sicer to ni vedno tako, ampak to kar delaš, ne glede na osebni okus ni ravno pojem estetike, je pa to seveda samo moje mnenje. Na kakšni Alfi MiTo je kaj takega precej bolj sprejemljivo oz. logično/pričakovano, v višjem razredu pa to enostavno kvari celotno pojmovanje avta.![]()
Pa ko si ravno omenjal e60, zakaj tukaj so sprejemljive črne feltne, na 166ki pa ne?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta