Hkrati pa sožalje vsem, ki vam/nam je včeraj stolklo naše lepotice. Moje dve sta zbiti do amena.

Prava huda ura je bila. Jaz sem prišel domov cca pol ure po neurju, pa je bilo še vse belo. Pleh na bloku je čist stolklo, marsikje je šlo tudi kakšno steklo na blokih. Trem sosedom je na avtih sesulo najmanj eno šipo, nekaterim celo prednje in/ali zadnje luči.Foggy napisal/-a:Sožalje, včeraj je kar konkretno klestilo v Grosuplju ja. V Mercatorju je celo streha popustila in je toča naletavala po trgovini![]()
Upajmo, da bo letos tega čim manj, kaj so dodobra fasale

Če so nalivi ni panike, nm dobr avto spuca...samo tole učer...pa res ne rabmo "peskanja" no ja...oz bolj luknanja avtovdancekbanancek napisal/-a:Je bilo hudo včeraj južno od Ljubljane ja... Sicer pa je danes veliko manj možnosti, da bi se ponovilo včerajšnje neurje. Bo pa problem od sobote do nedelje zvečer z nalivi in precejšnjimi količinami vode. Tudi nekaj neviht bo še v soboto popoldne, ampak toče najverjetneje ne bo.

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta