Poroblem zadnjega pogona pa je,da moraš izključit vso elektroniko in dobesedno driftat v ovinek,prideš kamorkoli!Neke vmesne variante ni

QV se pelje kot tank po snegu in prileze marsikam, samo dobre pnevmatike je potrebno imeti. 30cm ni noben problem, preverjeno z dvema QVjkamaminimi napisal/-a:35 cmI don't buy it.
Do 15 cm bi še šlo.

159 je spredaj itak tako nizka,da po 50m naplužiš 2 m snegaDejan156 napisal/-a:pri 30cm snega, sem z 159 zakopan 19cm v snegtko da ne pridem po moje nikamor....ni bla še taka situacija....ampak po moje ne bi šlo.
Čeprov sm mel letne gume tud pozim, pa k je bil kakšen sneg ali podobno, se pač nism vozu s svojim avtom in je čakal lepo cesto

Ja sej to je problem...przlend napisal/-a:159 je spredaj itak tako nizka,da po 50m naplužiš 2 m snegaDejan156 napisal/-a:pri 30cm snega, sem z 159 zakopan 19cm v snegtko da ne pridem po moje nikamor....ni bla še taka situacija....ampak po moje ne bi šlo.
Čeprov sm mel letne gume tud pozim, pa k je bil kakšen sneg ali podobno, se pač nism vozu s svojim avtom in je čakal lepo cesto

Točno to!Jez sem komaj čakal na sneg,potem pa na Krim,Krvavec...itd,nikoli me ni pustila na cedilu.To je tank za v sneg.Druga prestava ,pa sam do blokade.Foggy napisal/-a:QV se pelje kot tank po snegu in prileze marsikam, samo dobre pnevmatike je potrebno imeti. 30cm ni noben problem, preverjeno z dvema QVjkamaminimi napisal/-a:35 cmI don't buy it.
Do 15 cm bi še šlo.

V petek greš lahko z mano,peljem traktor na preventivni pregled v GO!Dejan156 napisal/-a:Ja sej to je problem...przlend napisal/-a:159 je spredaj itak tako nizka,da po 50m naplužiš 2 m snegaDejan156 napisal/-a:pri 30cm snega, sem z 159 zakopan 19cm v snegtko da ne pridem po moje nikamor....ni bla še taka situacija....ampak po moje ne bi šlo.
Dej nehi delat pa greva na pivo okol 4

Ja,samo navzdol ti pa z svojo težo kej dosti ne pomaga tale Q4!Vozil sem 155Q4 z gumami 185 po smušišču na Rogli!Carsko!!!!!!!!!aaxxx napisal/-a:Če ima Q4 tudi z 235 preverjeno odlično.przlend napisal/-a:Kako se obnese 159 v snegu?Ker na mojega proprlerja ne morem dati ožjih gum ,kot 225,je zadeva katastrofa
LP

Kako, da ne mores? Zimski komplet 7"/17"/205. Drugace jaz z 225 nisem imel nikoli posebnih problemov, ampak gume so morale biti na 5mm ali vec. No, mehanske spere se ne bi branil, ne na alfi, se manj pa na propelerju.przlend napisal/-a:Kako se obnese 159 v snegu?Ker na mojega proprlerja ne morem dati ožjih gum ,kot 225,je zadeva katastrofa

V homologaciji nimam teh dimenzijpunkfan napisal/-a:Kako, da ne mores? Zimski komplet 7"/17"/205. Drugace jaz z 225 nisem imel nikoli posebnih problemov, ampak gume so morale biti na 5mm ali vec. No, mehanske spere se ne bi branil, ne na alfi, se manj pa na propelerju.przlend napisal/-a:Kako se obnese 159 v snegu?Ker na mojega proprlerja ne morem dati ožjih gum ,kot 225,je zadeva katastrofa
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta