Alfa 166 3.0 Auto ECU okvara?

Tehnične teme o modelih 164 in 166

Moderator: Tehnika moderatorji

Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

Če je masa vsaj podobno narejena kot pri GTV, jih je neprimerno več, kot pa samo ena. Jaz jih mislim da sem iskal neklje 9 komadov in ko sem našel ta pravo, je avto delal normalno...Prej pa je izvajal vse sorte PMS...

Vesoljc - najboljše da si vzameš Elearn dol in tam pogledaš kje so mase, ker je res lepo in jasno napisano in narisano. Pa še zanemarljiv strošek je v primerjavi z menjavo ali popravilom ECU-ja, ki pa itak ne bi delal, če je res masa problem.
pingi
Alfa Member
Alfa Member

računalnik motorja je zadnjne kar bo crknilo. Okvara bo verjetno drugje. Tester včasih ne more pokazat točne napake. Če ti crkne ECU centrala ni potrebno menjat imobilizatorja in ne ključavnice. sE da preprogramirat
Uporabniški avatar
vesoljc
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Kranj, Celje

No danes zjutraj sem peljal avto v Car-hifi v Lecse kjer sem bil na dolgi čakalni listi...par ur kasneje so ze meli razresen nerešljiv problem..Cinšpula crknla, posledicno je udarl pa se nazaj v racunalnik...cinspula menjana, ECU se pa tud lota skupaj nazaj...jutr dobim avto če bo vse po sreči... :)
Odgovori
  • Informacija