Stroški in vzdrževanje Alfa 159 VS BMW 3

kar vam pade na pamet
Odgovori
J1897
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Brera
Kraj: Tolmin

ne, dela pa raznorazne elektronske p**** m****** (lmmji in podobno, ki so pri alfah (baje) že skorajda potrošni material)

(baje zato, ker osebno na srečo teh problemov še nisem imel :mrgreen: knock-knock
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Ozi:

http://en.wikipedia.org/wiki/TRW

:D

Sicer bi rekel da zadeva ni problematična, glede na to da se približujem 180kkm in imam zamenjano samo eno zgornjo roko... vse ostalo iz fabrke
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Men se tudi ne zdi problematično. Je pa res da bi lahko ob nakupu dal zraven kakšen kupon za 20 silikon sprejev :)
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

K začne škripat greš po nove roke, ker škripa ko so izrabljene gumice... kar pomeni tudi da optika avta ni več taka kot bi morala bit in potem po nepotrebnem pobira gume.
Tko da silikon je na konc bolj brca v temo...
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

škripajo tudi nove od jenkota :D luftov ni, optika ok, samo škripa še vedno na polno #-o #-o eh bo že...
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Rivercity
Kontakt:

TribesMan napisal/-a:Ozi:

http://en.wikipedia.org/wiki/TRW

:D

Sicer bi rekel da zadeva ni problematična, glede na to da se približujem 180kkm in imam zamenjano samo eno zgornjo roko... vse ostalo iz fabrke
Ni bila v tem poanta and you know it :mrgreen:
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Poanta je da se trolla! :D
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana

Meni tudi ni jasno zakaj Bosch crkuje samo v Alfah :?:
Kateri od lastnikov 159 2.4jtd po možnosti ima največ prevoženih kilometrov?Da malo primerjave naredimo,pa papirje -račune skupaj vržemo.
Recimo,da bo moj drugi avto v roku 2 let Alfa,pa bi rad videl računico.
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

glede na to, da majo skor vsi zbite kilometre, njihovo stevilo ni tako malo :mrgreen:
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana

pero666 napisal/-a:glede na to, da majo skor vsi zbite kilometre, njihovo stevilo ni tako malo :mrgreen:
No naj se javijo,pa poleg še vsem prištejemo 100Kkm :mrgreen:
Ali
Alfist
Alfist

J1897 napisal/-a:ja kar se tiče nemške "uber" kvalitete imam samo eno vprašanje: kaj največkrat piše na delih, ki se največkrat pokvarijo v Alfah??

BOSCH
B ali C kvaliteta delov
BMW v garaži stoji, Alfa te pa čaka.
airmike
Alfa Member
Alfa Member

kovach napisal/-a:škripajo tudi nove od jenkota :D luftov ni, optika ok, samo škripa še vedno na polno #-o #-o eh bo že...
Sem ti reku da ne jokaj zdej :D
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Lahko da je kvaliteta delov slabša kot pri nemcih, sam pomoje ma tud kej pri tem, da so kabli v Alfah zmetani ama po celem prostoru kot govno po njivi. Majkemi, da že pogledaš kako majo kable speljane in kako vse skp zvezan, da so kabli v takih položajih kakor gimnastičarke te kr butne kokr kap. Sej ne rečem, boli te k****, sam k ma avto pa 10 in kusur let so pa te kabli in težave z elektroniko čist logični. Niti en avto do zdej k sm drgač pogledu pod havbo pa al je to korejc star al nov, al nemc, al francoz al japanc al še jebeni američan nima tako all over the place zmetane kable. Niti ni čudno da gre vse v k**** kar se elektronike tiče.

Drugače pa hja ne vem kaj nej rečem, jaz sem z Alfami zelo zadovoljen, dobiš jih ceneje od konkurence, če imaš par teh malenkosti za popravt, ki so malomarne so be it, konc koncev še zmer sem dobil avto ceneje kakor konkurenco, zgleda bolje, več opreme pa še carski avto je. Tko da, jebeš BMW, VW če potem itak lahk naletiš na zjebano kanto pa si fuknu dnarja še pa još. :)
Uporabniški avatar
thunderbolt
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zasavje

przlend napisal/-a:Meni tudi ni jasno zakaj Bosch crkuje samo v Alfah :?:
Ahhh. dej no :lol: Zdej se pa že malo ohladi, s svojimi metrksimi izvijači, pa svižcih v švirarskih alpah. Zakaj crkuje samo v alfah? Nimam blage, kr majo 220V štrom mogoče :roll: Nevem od kje ti spet ta podatek? V audijih je isti problem, iste komponente, isto vse krepava... je pa vlka razlika, da lastniki tega javno ne oznanjajo. Isto je v tvojih oh in sploh bemvejčkih.
Sem v takem poslu, da se ukvarjam z avto elektriko. Sodelavec avto štormar, doma popravla Audi-VWje. Tko, da vem te stvari iz prve roke. Ne fantazirat o raznih A,B,C kvalitetah, pa zvitih kablih... dej odšraufi 2 deklca pr švabotu, pa boš vidu kable. Včasih sem delal na firmi ETI GUM, kjer so izdelovali ogromno za avtomobilsko industrijo. Nikol se ni ločevalo material ali končni izdelek za različne znamke. Danes imam na firmi opravka z LEONI kabli, ki so tudi v Audijih, pa ti lahko povem, da sem zamenjal že nekaj kompletov inštalacij, ker so prihajali v stik.

Lp
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

airmike napisal/-a:
kovach napisal/-a:škripajo tudi nove od jenkota :D luftov ni, optika ok, samo škripa še vedno na polno #-o #-o eh bo že...
Sem ti reku da ne jokaj zdej :D
hehe saj ne samo povem :lol: no pa glih všeč mi tudi ni :lol:
Odgovori
  • Informacija