Stroški in vzdrževanje Alfa 159 VS BMW 3

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

thunderbolt napisal/-a:@przlend

Sem si že miljonkrat rekel, da se nebom več ubadal s takimi fanatičnimi švabarji... pač si samo eden izmed mnogih, k neprestano hvaliska svoje in ostalo vse popljuva. Če pa mački stopiš na rep, pa zacvili... Lej sej večina povprečnih slovencev te bo razumela in ti pridno kimala.
Ne bom odgovarjal na tvoje cvetke. Glede na napisano vidim, da ne ločiš "jabolk in hrušk". Tisto z mobitelom, se ne mislem nič hladit, ker je bilo res! Dobro si preber. Ni pa res kar si ti napisal, da smo ga našli v avtu. Nismo ga našli v avtu, ampak v delovnem stroju...
O mojem poklicu, izobrazbi, šolanju in trenutni zaposlitvi, ti lahko kaj povem na ZS ali v kaki drugi temi. Tukaj ne mislim razlagat. Ne, da ne želim, ampak tole ni prava tema!

Se opravičujem za OFF

Lp
Jez pa fanatični švabar :lol: :lol:
Še enkrat ti povem,da me ne zanima tvoja izobrazba,pa tudi če si direktor Boscha #-o
In tako,kot si napisal in prav odločil:To ni tvoja tema,ker z svojimi komentarji ne prispevaš k nobenemu kulturnemu dialogu.
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak

Mogoče še en zanimiv podatek!Veliko več alfistov presedla na bavarce,kot obratno.Bavarci so pa itak na črni listi pri policiji in prvi pri nesrečah.Zakaj?Ker je 15 let star M3 dosegljiv vsakemu mulcu,ki naredi izpit #-o
Tukaj sem odločno na strani alfe,in naj tako ,kot so že nekateri napisali,raje babe in fuk lovijo na čudoviti dizajn alf,ne pa na 300KM od BMWja.
Mimogrede,tudi sam sem bil isti :mrgreen:
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

przlend napisal/-a: Tukaj sem odločno na strani alfe,in naj tako ,kot so že nekateri napisali,raje babe in fuk lovijo na čudoviti dizajn alf,ne pa na 300KM od BMWja.
Tle pa nisi najbolje razumel, a :mrgreen:
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak

pero666 napisal/-a:
przlend napisal/-a: Tukaj sem odločno na strani alfe,in naj tako ,kot so že nekateri napisali,raje babe in fuk lovijo na čudoviti dizajn alf,ne pa na 300KM od BMWja.
Dej me prosim popravi :mrgreen:
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Heh tele primerjave z ženskami. Ja jz sm Alfo uzel, ker za avto, pleh, stvar mi je vseeno, če treba šraufat in vsake tok časa živce zgubit. Je le stvar in zato mi je bolj pomembno kako avto zgleda in kakšne emocije ti daje, pa rata ti še hobi, hočš ali nočš. :)

Medtem kot od ženske, hja raje imam tisti opis nemke, bejbe nebi rad imel več nikoli "italjanke". :)
pero666
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 166 3.0 V6 & 159 TI

przlend napisal/-a:
pero666 napisal/-a:
Dej me prosim popravi :mrgreen:
ne gre se za lovljenje primerkov zenskega spola in f..ka z enim al pa drugim avtomobilom ...
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak

pero666 napisal/-a:
przlend napisal/-a:
pero666 napisal/-a: ne gre se za lovljenje primerkov zenskega spola in f..ka z enim al pa drugim avtomobilom ...
To vem,jez sem povedal svojo interpretacijo.Mislim ,da na alfo pade več žensk,kot na bavarce :mrgreen:
Uporabniški avatar
przlend
Alfa Freak
Alfa Freak

Hvala moderatorjem,da so temo prestavili sem!
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

przlend napisal/-a:Mogoče še en zanimiv podatek!Veliko več alfistov presedla na bavarce,kot obratno.
Kje je zdaj tu kakšen podatek? Tole kar si zapisal ti je samo smešna trditev, ki ne zdrži niti pol piskra mrzle vode in tvoje lastno in subjektivno mnenje.
Bavarci so pa itak na črni listi pri policiji in prvi pri nesrečah.Zakaj?Ker je 15 let star M3 dosegljiv vsakemu mulcu,ki naredi izpit
Še ena taka nebuloza, da kar glava peče. Zopet govorjenje nekaj na pamet in kar streljanje kozlov preko ograje. Pojdi na MNZ pa boš videl, da BMW-ji zagotovo niso prvi v nesrečah, poleg tega pa ti malo težko verjamem, da si pa lahko kar vsak mulc privošči M3 za 10.000€ :doubt:
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alfa_samec napisal/-a: poleg tega pa ti malo težko verjamem, da si pa lahko kar vsak mulc privošči M3 za 10.000€ :doubt:
Če da ata pare... :mrgreen:
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR Giulia 2.2 & AR Mito 1,4 turbo LPG

przlend napisal/-a:Hvala moderatorjem,da so temo prestavili sem!
+1
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm

Creed napisal/-a:
alfa_samec napisal/-a: poleg tega pa ti malo težko verjamem, da si pa lahko kar vsak mulc privošči M3 za 10.000€ :doubt:
Če da ata pare... :mrgreen:
Tudi vsak ata nima 10.000 € za svojega zlatega sineka :roll:
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

a če kupiš M3 za 10.000€ si bogataš?
če pa kupiš Kio Ceed za 9.990€ si pa revež?

drugače je pa fajn imeti alfo, ker te vendno nekaj o njej sprašujejo (a se kaj kvari, koliko bencina to spije,...)

verjetno si mislijo:"še en norc, ki ima Alfo" :lol:
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

a če kupiš M3 za 10.000€ si bogataš?
če pa kupiš Kio Ceed za 9.990€ si pa revež?
Ne. Nisem tega napisal. Tudi Cee'd za 10.000€ je dosti, sploh če jih nimaš, ane? Sicer pa si preračunaj, koliko stane en in koliko drugi avto za vozit vsak dan :doubt:

On je napisal, da je M3 za 10.000€ dosegljiv vsakemu mulcu in si ga lahko brez problema privošči.
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Kupi ga lahko marsikdo, vzdržuje pa malokdo, enako velja za vse ostale športne avtomobile. Je pa seveda razlika med solidnim vzdrževanjem in šalabajzerskim "ah sej bo dobr".

Tisti ki kupi Kio, ne bo zmetal v vsej njeni karieri 10k nanjo, tisti z M3, bo pa kaj hitro na tej številki, ko bo poračunal bencin za tekoče leto, morda leto in pol, gume, zavarovanje, kasko, servisi redni...kje so šele izredni...seveda enako velja za ostale.

In tako...
145 QV,33,145,147,159 TI
Odgovori
  • Informacija