ŠRC Stožice

kar vam pade na pamet
Odgovori
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 SW, 1.9 MJTD,2004
Mondeo V karavan, titanium,powershift 2016
Kraj: metropola

Odtegnila 65 mio eur,in naredil(MOL) več kot prej obe županji skupaj z več denarja :wink:

p.s. Mislim da mu noben ne more oporekati glede narejenaga v mandatu,in upam da ga izvolijo tudi v drugi mandat... :wink:
"I cant" is not an option !
Uporabniški avatar
r2
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Domžale

Hvala za brezplačno opravljeno delo.
Uporabniški avatar
AR164TB
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Rakovnik

Trenutno sem na dopustu in ponosen sem na oba objekta,obe tekmi sem namreč spremljal po TV.Ker sem eden redkih,ki lahko spremljam SLO 2 v campu,se je pri meni zbrala velika skupina ljudi.In smo si bili kar enotni,super.In seveda se ve kako bomo jeseni volili.
Nasprotniki pa boste že preživeli.
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Giulietta 1750 TBI TCT QV
Stelvio 2.0 Turbo 280 AT8 Q4 Super
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

objekte je treba vidt od blizu, res da živim na drugi strani ceste, sem se šele včeraj pred tekmo prvič sprehodil okoli po poti, ko bo skončano bo to na zunaj ena velika zelena površina, park, igrala za naše najmlajše, niti se ne bo videlo trgiovskega komplexa, ki bo skrit v kletni etaži.
čimprej naj se skonča in pošteno poplača tiste ki so zaslužni - delavce, politiko pa pustimo u ........

druge velik ++++ pa je ta rondo in sploh ni noben ,,bav bav,, z novo vpadnico oz. še pomembneje ,,izpadnico,, iz centra, ki bo razbremenila tako Dunajsko, Šmartinsko in Vojkovo, tistim ki pa delajo gužvo po cestah jim pa tko ni pomoči

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/foto ... ion/236692
Slika
Uporabniški avatar
Injy
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Ljubljana

Stadiona si sicer nisem ogledala od znotraj niti od blizu, vendar kolikor sem videla po TV-ju je res lep =D> Ampak lep je tudi mariborski Ljudski vrt, lep bi/bo bil tudi obnovljen Plečnikov stadion... Na žalost samo lepota stadiona Stožice ne bo pokrivala njegovih stroškov. O rentabilnosti stadiona si lahko preberete v članku http://www.finance.si/286560. No upam, da se bo izšlo po planih in bo iz tega naslova čim več prihodkov (čeprav dvomim, da bodo takšni, kot naj bi jih planirali). Sem pač ekonomistka, ki ne more iz svoje kože ne da bi zadevo pogledala tudi iz finančne plati :D
Zadnjič spremenil Injy, dne Če Avg 12, 2010 11:07 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Uživajmo, dokler lahko...
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

AR164TB napisal/-a:.....In seveda se ve kako bomo jeseni volili.
Nasprotniki pa boste že preživeli....

Itak...dejmo tem k nas pufajo še možnosti, mrbit pa še letališče postavijo.....

kruha in iger in narod je zadovoljen...... #-o
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Turtle napisal/-a:

Ali si prejšnja leta ko se v Ljubljani ni "nič" delalo,gradilo,obnavljalo....mogoče plačeval kaj manj,kot plačuješ sedaj :?: :?:

Ti lahko sam odgovorim da NE :wink:
Uporabniški avatar
carlo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lancia 844

Injy napisal/-a: Na žalost samo lepota stadiona Stožice ne bo pokrivala njegovih stroškov. O rentabilnosti stadiona si lahko preberete v članku http://www.finance.si/286560.
Tudi sam sem ekonomist in ti lahko povem, da je večina stadionov po svetu nerentabilnih in se jih ne dela z namenom, da bi se na njih služilo. Ker skorajda nikoli ne boš mogel z najemnino poplačati kredita oz. stroškov izgradnje ter zagotavljati denar za tekoče vzdrževanje, tako pač je. 8)
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

Turtle napisal/-a:

A ne, no ?!?! Je bolje,da nas drugi zadolžujejo, pa dobimo vzpenjačo ali pa afera, ki je bila z Hranilnico..... mnogo bolje !!! Sicer ne vem, a si Ljubljančan ali ne......ampak dej se sprehodi po starem jedru in potem bučke prbijaj !!!

Lp, Yagi-san
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Sm se....in?...

Se pravi lahko me "tepejo, sej me ne edini"......res zdrava slovenska logika, ki itak požre vsak drek k se mu ga vrže...
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

rajko napisal/-a:my humble opinion: Če lahko kradeš, zakaj nebi tega počel? Vsi to delajo. Tudi jaz bi z največjim veseljem.
Ravno zaradi takšnega mišljenja je iz leta v leto slabše, vse dokler se ne bo vse skupaj sesulo.....
Turtle napisal/-a:

Točno tako, naj nas zapufajo še za 100 let in še za 100% dvignejo dajatve, kaj je pa to takšnega :roll:
In od kje prepričanje, da z kakšnim drugim županom nebi moglo biti še dosti bolje, če so npr. že z zdajšnjim zadovoljni....vedno je lahko bolje...

svabo napisal/-a: Ali si prejšnja leta ko se v Ljubljani ni "nič" delalo,gradilo,obnavljalo....mogoče plačeval kaj manj,kot plačuješ sedaj :?: :?:

Ti lahko sam odgovorim da NE :wink:
Ja dosti manj se je plačevalo za javne storitve kot sedaj in nasplošno je bilo življenje v Lj veliko cenejše.

Yagi-san napisal/-a: A ne, no ?!?! Je bolje,da nas drugi zadolžujejo, pa dobimo vzpenjačo ali pa afera, ki je bila z Hranilnico..... mnogo bolje !!! Sicer ne vem, a si Ljubljančan ali ne......ampak dej se sprehodi po starem jedru in potem bučke prbijaj !!!

Lp, Yagi-san
Ja staro mestno jedro se je obnovilo, samo kaj mi to koristi, od tega nimam kaj dosti, saj se tja ne hodim postavljat in šminkat. Sicer je že prav da se obnavlja, to je dejstvo, samo ne na način kot se, lahko je s tujim k**** po koprivah mahat.....Turistom se zagotovo dopade, so pa zato prebivalci strogega centra z določenimi novimi pravili izredno nezadovoljni, da o arogantnosti velikega ljubljanskega šerifa ne govorim, bolj neprijazne osebe še nisem srečal, pred kamero ves pocukran in osladen, za kamero pa ni hujšega, preklinjanje, zmerjanje, če mu kaj ni prav, kot pravi balkanec.

Pač vsakomur svoje, skupaj ne bomo nikoli prišli.....

Glede stadiona že prav da je, samo kaj ko je vse tako skorumpirano, da bi bolj že težko bilo......ni to pravi način.
svabo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Foggy-pa ne plačuješ sedaj več zaradi Športnega parka :lol:
Tudi tam kjer se ni gradil štadion plačujejo več kot pred leti,mimo si pihnil :wink:
Uporabniški avatar
AR164TB
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 1
Kraj: Rakovnik

Mislim,da v tej temi malo "diši" po politični opredelitvi,kar ni prav.Nova objekta imamo in zame je samo to važno,ozadja me ne zanimajo.Pa še takole bom rekel:sam bi bil pripravljen za nova objekta prispevati tudi direktno iz svojega žepa v obliki prostovoljnega prispevka.Pa ne samo v tem mandatu,tudi že prej.Sem pač trdno prepričan,da glavno mesto potrebuje moderen športni objekt.
ALFETTA 1.6
GIULIETTA 1,6
164 V6 TB SUPER
166 3.0 SUPER
AR Brera 3.2 JTS Q4
Giulietta 1750 TBI TCT QV
Stelvio 2.0 Turbo 280 AT8 Q4 Super
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

hm....Ne govorim da ni prav....Super da jih imamo....samo preko "trupel" ne gre...kar se tiče politične opredelitve pa glej tvoj post malce nazaj...
Trenutno sem na dopustu in ponosen sem na oba objekta,obe tekmi sem namreč spremljal po TV.Ker sem eden redkih,ki lahko spremljam SLO 2 v campu,se je pri meni zbrala velika skupina ljudi.In smo si bili kar enotni,super.In seveda se ve kako bomo jeseni volili.
Nasprotniki pa boste že preživeli.
Uporabniški avatar
r2
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Domžale

Gre gre preko trupel, koliko hitro se pozabi

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042342204
Odgovori
  • Informacija