p.s. Mislim da mu noben ne more oporekati glede narejenaga v mandatu,in upam da ga izvolijo tudi v drugi mandat...

AR164TB napisal/-a:.....In seveda se ve kako bomo jeseni volili.
Nasprotniki pa boste že preživeli....

Turtle napisal/-a:AR164TB napisal/-a:.....In seveda se ve kako bomo jeseni volili.
Itak...dejmo tem k nas pufajo še možnosti, mrbit pa še letališče postavijo.....
kruha in iger in narod je zadovoljen......

Tudi sam sem ekonomist in ti lahko povem, da je večina stadionov po svetu nerentabilnih in se jih ne dela z namenom, da bi se na njih služilo. Ker skorajda nikoli ne boš mogel z najemnino poplačati kredita oz. stroškov izgradnje ter zagotavljati denar za tekoče vzdrževanje, tako pač je.Injy napisal/-a: Na žalost samo lepota stadiona Stožice ne bo pokrivala njegovih stroškov. O rentabilnosti stadiona si lahko preberete v članku http://www.finance.si/286560.

Turtle napisal/-a:AR164TB napisal/-a:.....In seveda se ve kako bomo jeseni volili.
Ravno zaradi takšnega mišljenja je iz leta v leto slabše, vse dokler se ne bo vse skupaj sesulo.....rajko napisal/-a:my humble opinion: Če lahko kradeš, zakaj nebi tega počel? Vsi to delajo. Tudi jaz bi z največjim veseljem.
Točno tako, naj nas zapufajo še za 100 let in še za 100% dvignejo dajatve, kaj je pa to takšnegaTurtle napisal/-a:AR164TB napisal/-a:.....In seveda se ve kako bomo jeseni volili.
Ja dosti manj se je plačevalo za javne storitve kot sedaj in nasplošno je bilo življenje v Lj veliko cenejše.svabo napisal/-a: Ali si prejšnja leta ko se v Ljubljani ni "nič" delalo,gradilo,obnavljalo....mogoče plačeval kaj manj,kot plačuješ sedaj![]()
![]()
Ti lahko sam odgovorim da NE
Ja staro mestno jedro se je obnovilo, samo kaj mi to koristi, od tega nimam kaj dosti, saj se tja ne hodim postavljat in šminkat. Sicer je že prav da se obnavlja, to je dejstvo, samo ne na način kot se, lahko je s tujim k**** po koprivah mahat.....Turistom se zagotovo dopade, so pa zato prebivalci strogega centra z določenimi novimi pravili izredno nezadovoljni, da o arogantnosti velikega ljubljanskega šerifa ne govorim, bolj neprijazne osebe še nisem srečal, pred kamero ves pocukran in osladen, za kamero pa ni hujšega, preklinjanje, zmerjanje, če mu kaj ni prav, kot pravi balkanec.Yagi-san napisal/-a: A ne, no ?!?! Je bolje,da nas drugi zadolžujejo, pa dobimo vzpenjačo ali pa afera, ki je bila z Hranilnico..... mnogo bolje !!! Sicer ne vem, a si Ljubljančan ali ne......ampak dej se sprehodi po starem jedru in potem bučke prbijaj !!!
Lp, Yagi-san

Trenutno sem na dopustu in ponosen sem na oba objekta,obe tekmi sem namreč spremljal po TV.Ker sem eden redkih,ki lahko spremljam SLO 2 v campu,se je pri meni zbrala velika skupina ljudi.In smo si bili kar enotni,super.In seveda se ve kako bomo jeseni volili.
Nasprotniki pa boste že preživeli.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta