Moderator: Tehnika moderatorji

A s tem misliš MAP senzorturbozob napisal/-a:RES JE.TribesMan napisal/-a: Sej če se lučka vgasne nič hudega, napaka ostane shranjena v spominu dokler je ne zbrišeš s testerjem, tako da jo komot prebereš tudi če lučka ne gori več.
Btw jest sm tut mojo lučko eliminiral, napaka je bila v senzorju za tlak v turbini ... Pa avto zdj k ga ugasnem, se sploh ne zatrese niti mal.

Kolk pa pride MAP u €€?? Ker mislim da ga imam isto v okvari. Avto je ta tedn pri mehankarju, ki bo to potrdil upam. Sej druzga skor ne more bit, mam nov originalen maf senzor, egr je blinderan, nov accutator za turbino, ki dela pravilno, ostane sam še MAP (upam). Avto pri 2200, ko se odprejo lopatice pri turbini povleče, pri 2500 pa kot da bi mu odvzel dosti moči. Sploh se zdaj pozna ko je čipan na 180km, je ta prehod ful očiten. Drugače nima problemov pri pospeševanju in vrtenju v obrate, sam od 2500 ne vleče tko ko bi moral, je isto mehankar reku. Tko da bo zdj ob menjavi karterja (ki je bil že pri prejšnjemu lastniku švasan in spušča olje) in oljne pumpe verjetno menjan še MAP senzor. Pol pa more it tko ko trebaturbozob napisal/-a:Ja MAP senzor. Prov jadno

imel isti problem z 1.9jtdm 16v... peljal sem ga na tester, je bil EGR ventil čist zabit od prahu tak da ga je sčistil, zdaj mi pa že 3 tedne laufa brez lučke:)goranR6 napisal/-a:lep pozdrav....
danes se mi je prižgala lučka MCSF med vožnjo, gori rumena kontrolna lučka in prikazuje znak na displaju! Avto normalno dela, normalno vleče, nič ne kadi, normalno vžiga!
Snel sem kleme z akumulatorja, da bi mogoče s tem resetiral napako, ampak mi ni uspelo, lučka še vedno sveti! Ali je mogoče kdo imel podoben problem in kako ga je rešil....gre za 156 2.4jtd letnik 04

50e da te da na tester... za ventil je pa tut tu nekje cena, zdaj točne cene ti nemorem povedat ker sem menjal še vilco spredaj in nimam računa trenutno pri sebi.. mislim pa da okol 120e s testerjem vred...svabo napisal/-a:In koliko te je prišel ta poseg-ki je po zahtevnost primerljiv z pečenjem jajca na oko

pri stepančiču ja.. pol je kao 1 leto zastonj, če bi ga blo potrebno spet dati na tester, vsaj tk so mi rekli..turbozob napisal/-a:50eur za priklop na tester? Mehanika zamenj ... res škoda denarja, meni se priklopi zastonj
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta