Ali kdo pozna ta avto - 7

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
RaceBoy
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Alfa GT Q2
Kraj: Brkini

...ma cela struktura z odbijaci in spojlerjem se mi zdi kr kul no :) so ostali tud cudni
Uporabniški avatar
Killergame17
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V QV Q2 1990 in Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTDm 2005
Kraj: Brežice
Kontakt:

hja proti tem kak pravite v kakem stanju so druge..reko sem da praske ma po robovih odbijačov..sam proti vsem drugem se men to zdi malenkost tiste praskice..sploh za tako zastojn :) drugje ni nikjer nobene praskice po vratih, hvabi..ma vse nove roke, diske..mašina servisirana redno..

plus od fotra znanc je in nebi nikol se ne meni ne njem zmislo kej, če nebi bit avto dobr in tak ko je..

zdej pa naj vsak vrjame ka hoče..ker pa ne ve če bi vrjel al ne pa naj gre pogledat pa bo vido..men se avto zdi supr in ostajam pri tem mnenju :)

sicer pa jz sem opustil nakup V6, ker je zaenkrat to prevelik strošek za vzdrževanje..redni servis okol 1500€, zavarovanje še skor enkrat tolko..sej bi se dalo, sam ni mi v interesu tolk denarja vlagat v redno vzdrževanje..kje je šele izredno :)
Alfa 164 3.0 V6 12V QV Q2
Alfa 156 SW 1.9 JTDm 16V 2005

Spletna trgovina z avtodeli Alfa R
http://www.alfa-parts.net
http://www.facebook.com/shop.alfar
http://www.facebook.com/Italianengineworkshop
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Litija

Kaj pa pomeni zate redni servis? In kaj vse bi menjal za 1500eur?
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

1.500€ ... :-k velki servis z vsemi tekočinami, ter komplet podvozje skupaj z zavorami. Mogoče še nov hladilnik in termostat za motorček zraven vržemo.
Zavarovanje z registracijo je mene prišlo okrog 600€, res je 3.0 še skoraj 100€ dražje, vendar to še vseeno ni to.

A si imel v mislih 150€ za redni servis, ker to bo bolj realno?

PS
K se že toliko moja Bella omenja ... moja je malce manj popajasana, dočim oprema ... tale je Super, pa imam jaz več pri Progression.
Super za balkanski trg?
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Uporabniški avatar
veloce
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo 156 1.8 16v TS Sport Pack 02
Alfa Romeo 159 2.0 SW TI 2.0 Mjet
Kraj: Ajdovščina

Ja, sam ti imaš 2.5, kar pomeni še enkrat cenejšo registracijo.
Slika
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

1500 € je verjetno mislil za velik servis na pooblaščencu, ali?
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

veloce napisal/-a:Ja, sam ti imaš 2.5, kar pomeni še enkrat cenejšo registracijo.
Razlika je samo pri cestnini (sem že zgoraj naisal), razred kW za zavarovanje je pa enak, sicer se baje nekaj spreminja na tem področju.
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

El Barto napisal/-a:
veloce napisal/-a:Ja, sam ti imaš 2.5, kar pomeni še enkrat cenejšo registracijo.
Razlika je samo pri cestnini (sem že zgoraj naisal), razred kW za zavarovanje je pa enak, sicer se baje nekaj spreminja na tem področju.
Pri Triglavu je precej razlike pri reg. 2.5 in 3.0V6.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

zore napisal/-a:Pozdravljeni zanimam se za nakup Alfe GT...
Če kdo pozna tole alfo naj prosim pove.......pa tudi mnenja so dobrodošla
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4173150&show=1 :wink:
Niti ne vem, kje bi začel, kot prvo so za zamenjati pnevmatike, najmanj ena ima nasekan rob + udarjeno platišče, udrt prednji desni blatnik, zadnji desni bok ima zarezo, pokrov motorja valovit, večino avta prebarvanega, veliko bušk, voznikov sedež v zelo slabem stanju, zadnji odbijač štrli, poleg tega manjka zadnja meglenka, prednje luči zarošene....pa še kaj bi se našlo, če bi si vzel več kot 2 minuti....
spartan napisal/-a:
Aless napisal/-a:
spartan napisal/-a:Pozna kdo tale GT

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4182098&show=1
jaz sem se zanimal če vzamejo mojo v račun...
sem ga pa vprašal glede vlkega servisa, pa je enega zraven sebe vprašal, samo se mi nista zdela prepričljiva
...sem tudi sam razmišljal da veliki servis še ni bil narejen.
Hja kaj naj rečem, ena srednja žalost, različne znamke pnematik in še te obrabljene, cela pobarvana po dolgem in počez, na večih mestih zatečena barva in sledovi kita, prve luči motne in zamegljene, pravtako smerniki, zadnja meglenka in rikverc luč. Zadnje zavore so komplet za zamenjat, prve so nove, notranjost zgleda ok. To je bilo opaziti na hitro v 5 minutah, več časa si pa glede na stanje nisem vzel, oziroma me ni niti zanimalo.

Skratka za moje pojme zelo slaba primerka, katera bi jaz kvečjemu ponucal za dele, kot pa za kaj drugega, seveda pa imamo različne kriterije in morda bi komu celo ustrezali.
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: maribor
Kontakt:

-pa dobro,kaj ljudje delajo z avti?
-na slikah pa so videti kar ok :doubt:
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

še dobro da se nisem zastonj vozil v LJ...

jutri si bom verjetno vzel čas pa si šel ogledat tole:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4195215&show=1
upam da je v kaj boljšem stanju kot zgornji 2
Uporabniški avatar
kovach
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Foggy napisal/-a:
Kdo se zdaj heca, po spodaj opisanem je najmanj takšna, kot od el barta :mrgreen:

da ni taka se že po slikah vidi + tako boš težko našel :doubt: seveda v dobrem smislu :mrgreen:
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ROBERTH napisal/-a:Pri Triglavu je precej razlike pri reg. 2.5 in 3.0V6.
Nič kaj velika, saj če sem našel prave podatke (izračun na Triglavu ne dela), potem je razlike 100€ (brez popustov) pri zavarovanju. Rezultat je tak, kot pride izračun na AMZS, jaz sem pa plačal malce manj za 2.5.

Torej registracija ne predstavlja velike težave, vendar v primejavi s ceno Alfice in mogoče registracije za maldega voznika brez popustov, pa pride konkretna številka -mlad voznik brez popusta cca 1.500€ :!:
Uporabniški avatar
spartan
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Slovenska Bistrica

Foggy napisal/-a:Hja kaj naj rečem, ena srednja žalost, različne znamke pnematik in še te obrabljene, cela pobarvana po dolgem in počez, na večih mestih zatečena barva in sledovi kita, prve luči motne in zamegljene, pravtako smerniki, zadnja meglenka in rikverc luč. Zadnje zavore so komplet za zamenjat, prve so nove, notranjost zgleda ok. To je bilo opaziti na hitro v 5 minutah, več časa si pa glede na stanje nisem vzel, oziroma me ni niti zanimalo
thx :)
Če računam še velik servis zraven in ostale drobnarije pridem preko 10 jurjev :hi:-
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Ne vem a so gt-jke so pri nas čist podcenjene al tok zjahane. V tujini ni šanse da dobim zgleden primerek brez ddv in dmv za manj kot 7 jurjev. Kar na cesto znese točno 10 jurjev, brez da bi karkol zaslužil. Pri nas jih je pa precej za cca 8 jurjev. :?:
Zaklenjeno
  • Informacija