Če kupuješ avto izključno zaradi tega, da te pripelje iz točke a v točko b potem nikakor ne kupi alfe. Alfa je veliko več kot samo avto- ima dušo . Zato je vredna vsakega centa. In kot so že pred mano povedali... Gre za užitek, življenski stil... itd. Za prevoz iz točke a v točko b si raje kupi kakega nemca oz. nekaj ne-italijanskegapirlo napisal/-a:Pozdravljeni, sem pred nakup novega avtomobila in že dalj časa mi alfa žari v očeh, zato sem tudi prišel na ta forum.
Mislim, da ste najbolj pošteni tukaj in vaše debate so fantastične za prebrat.
Ful se mi dopadeta Mito in Giulietta, ampak me muči njihova cena. Vem, da sta kul avta in morata imeti svojo ceno, tudi denarja imam dovolj, ampak ne vem če se splača toliko denarja vložit v avto, saj je to nenazadnje stvar, ki te pripelje iz točke a v točko b.
Kakšno je vaše mišljenje glede tega? Je vredno dati toliko denarja za avto?

Alfa bo kmalu dobila svojega starega šefa designa nazaj (le način bi znal biti drugačen, kot bi si človek mislil)DucAr napisal/-a:neslo. Saj gre samo za pleh. Malo distance, distance.
PS:
Samo kot moje mnenje, če hočete moja želja. Alfa ali Lancia naj k sebi pokliče Bangla. Njegovi bavarci so bili avantgardni, malo gosposki ( kot včasih Laverda ) tole danes je pa s stališča oblike nezanimivo.

Se ti ne zdi, da če bi ga imel res dovolj (se pravi, da imaš pri tem za recimo še eden avtomobil rezerve) nebi tega spraševal?tudi denarja imam dovolj, ampak ne vem če se splača toliko denarja vložit v avto, saj je to nenazadnje stvar, ki te pripelje iz točke a v točko b.
Če bi imel 50k res ne bi spraševal in bi že kupilARfan napisal/-a:Se ti ne zdi, da če bi ga imel res dovolj (se pravi, da imaš pri tem za recimo še eden avtomobil rezerve) nebi tega spraševal?tudi denarja imam dovolj, ampak ne vem če se splača toliko denarja vložit v avto, saj je to nenazadnje stvar, ki te pripelje iz točke a v točko b.
Če bi jaz lahko ta trenutek skeširal 28k€ z že omenjeno rezervo sploh nebi razmišljal in si nabavil recimo Julko QV.
Če bi gledal samo glede na prevoz iz A v B bi si pa nabavil čisto osnovnega Punto EVO...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta