Enostavno ne moreš prodati avta, če ni ravno Clio, pol se pa proda v enem tednu

To bi znalo držat, vendar se pa "neuporabnih" 10+let starih avtomobilov, pa naj bodo še ne vem kako ohranjeni, ne proda.žival napisal/-a:Ma to enostavno ni res. Dobri avti, stari tja do 4ih let za cca 12 jurjev se zelo dobro prodajajo. Je pa res da so zgubili skoraj 2/3 cene,...

Imam trenutno enega, ker sem AR prodal; Clio 1.9 D, letnik 1991. Že ima skoraj zgodovinsko vrednostVocko napisal/-a:Jst sm na svoji popušil 5k€ v treh letih, prodajal sem jo skoraj dva meseca, pa je bil avto res v piko - slovenska, popolna servisna zgodovina, vključno z računi za vse, itd... Kupil jo je pa prvi, ki je prišel gledat, itak...
Enostavno ne moreš prodati avta, če ni ravno Clio, pol se pa proda v enem tednu
Pred 4 leti, ko sem kupoval svojo, sem za njo dal 10k e. Kolko je zdaj vredna 2.0 TS pa itak vemo. Torej sem na prib. enaki izgubi kot ti. Soliden avto (sicer z nekaj leti na grbi) dandanes ni vreden nič, še posebej, če ni dizelca...Vocko napisal/-a:Jst sm na svoji popušil 5k€ v treh letih

Vem sam to, da se prodaja že kr lep časnal napisal/-a:Pozdravljeni,
ve mogoce kdo kaj vec o tej Alfeti?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4301976&show=1
nal napisal/-a:Pozdravljeni,
ve mogoce kdo kaj vec o tej Alfeti?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4301976&show=1

Mnja, jaz sem v recesijskem letu 2008 prodajal cliota 1.5 dci s praktično polno opremo (1. lastnik, redno servisiran, ni da ni) eno leto. Isto kupil prvi, ki ga je prišel gledat.Vocko napisal/-a:Enostavno ne moreš prodati avta, če ni ravno Clio, pol se pa proda v enem tednu
Jaz sem Spiderja tudi ponujal že za 3600eur - kar je pomoje bargain, čeprav ne najdem avta ki bi bil boljši za mojo polovico do 5k eur.. Potem sem malo premišljeval, in ga dal dol iz avtoneta ko sem premišljeval za kako malo denarja sva tako uživala ob toplih dneh...Zdj pa let the šmekin begin .ROBERTH napisal/-a:To bi znalo držat, vendar se pa "neuporabnih" 10+let starih avtomobilov, pa naj bodo še ne vem kako ohranjeni, ne proda.žival napisal/-a:Ma to enostavno ni res. Dobri avti, stari tja do 4ih let za cca 12 jurjev se zelo dobro prodajajo. Je pa res da so zgubili skoraj 2/3 cene,...
Sam sem upal na kakšnega fana modela (no ali pa kakšnega odcvetelega playboja), sedaj pa sem se odločil spustiti ceno, pa bom "ujel" kakšnega muca, ki bo prej, kot ne avto ovil okoli kakšne ovire (še prej bo pa fasal FF styling)
No bom poročal, da vidim, koliko bom falil.
Na žalost se malokdaj zmotim v napovedih.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti