Ali kdo pozna ta avto - 7

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Vocko
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Šmarješke Toplice

Jst sm na svoji popušil 5k€ v treh letih, prodajal sem jo skoraj dva meseca, pa je bil avto res v piko - slovenska, popolna servisna zgodovina, vključno z računi za vse, itd... Kupil jo je pa prvi, ki je prišel gledat, itak...

Enostavno ne moreš prodati avta, če ni ravno Clio, pol se pa proda v enem tednu :roll:
Fun is not a straight line!
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Ma to enostavno ni res. Dobri avti, stari tja do 4ih let za cca 12 jurjev se zelo dobro prodajajo. Je pa res da so zgubili skoraj 2/3 cene,...
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

žival napisal/-a:Ma to enostavno ni res. Dobri avti, stari tja do 4ih let za cca 12 jurjev se zelo dobro prodajajo. Je pa res da so zgubili skoraj 2/3 cene,...
To bi znalo držat, vendar se pa "neuporabnih" 10+let starih avtomobilov, pa naj bodo še ne vem kako ohranjeni, ne proda.

Sam sem upal na kakšnega fana modela (no ali pa kakšnega odcvetelega playboja), sedaj pa sem se odločil spustiti ceno, pa bom "ujel" kakšnega muca, ki bo prej, kot ne avto ovil okoli kakšne ovire (še prej bo pa fasal FF styling)
No bom poročal, da vidim, koliko bom falil.

Na žalost se malokdaj zmotim v napovedih.
Uporabniški avatar
spartan
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Slovenska Bistrica

Vocko napisal/-a:Jst sm na svoji popušil 5k€ v treh letih, prodajal sem jo skoraj dva meseca, pa je bil avto res v piko - slovenska, popolna servisna zgodovina, vključno z računi za vse, itd... Kupil jo je pa prvi, ki je prišel gledat, itak...

Enostavno ne moreš prodati avta, če ni ravno Clio, pol se pa proda v enem tednu :roll:
Imam trenutno enega, ker sem AR prodal; Clio 1.9 D, letnik 1991. Že ima skoraj zgodovinsko vrednost :mrgreen:

Me zanima kako hitro bo šel, ko ga bom poskusil prodat.
inyection
Alfa Junior
Alfa Junior

lep pozdrav sem nov na forumu in se zanimam za tole alfo pa me zanima če mogoče kdo pozna avto in kaj se je z njim dogajalo pa še nekaj je kaj takega problematičnega pri temu modelu ar166 da bi mogel biti pozoren pri nakupu evo še link http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4233525&show=1 motijo me pa tudi konji saj koker sem gledov ta model še nima 176 konjev ampak 150.če se motim se opravičujem,prosim za čim prejšen odgovor saj sem tik pred nakupom.lp
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

150HP maksimum ali pa je bil menjan motor , druga opcija pa je da je čipan iz 150 na 180.

Deluje mi nekako zelo podobna avtu, ki ga je imel uporabnik @Teo, če je to ta, potem glede na to v kakšnem stanju je bil ta avto le brž pogledat, čeprav se mi zdi da je njegova imela več kilometrov. No pa sej ima itak vsak drug avto v SLO zbite kilometre, tako da je več vredno kako vse skupaj deluje kot karkoli drugega.
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Tale ni od teota bivša. Drgač pa letnik sigurno ni pravi, konjev pa ma 150, lahko pa da je čipana na 176.
Uporabniški avatar
gandalf
Alfist
Alfist

Vocko napisal/-a:Jst sm na svoji popušil 5k€ v treh letih
Pred 4 leti, ko sem kupoval svojo, sem za njo dal 10k e. Kolko je zdaj vredna 2.0 TS pa itak vemo. Torej sem na prib. enaki izgubi kot ti. Soliden avto (sicer z nekaj leti na grbi) dandanes ni vreden nič, še posebej, če ni dizelca...
Top Gear Magazine: It is easy for enthusiasts to love Alfas - these beautiful, charming Italians who wear their eccentricities like items of delicate, tasteful jewellery.
nal
Alfa Member
Alfa Member

Pozdravljeni,

ve mogoce kdo kaj vec o tej Alfeti?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4301976&show=1
pero
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Cerklje

silver_line
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

nal napisal/-a:Pozdravljeni,

Vem sam to, da se prodaja že kr lep čas :|
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

nal napisal/-a:Pozdravljeni,

Zgleda všečna, sam ne vem kaj je tisto črno na strehi?
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

folija je...pa jaz sem par strani nazaj malo več o njej napisal(sicer je nisem šel gledat)

..drugač pa, šipe niso homologirane...
samo 1 ključ ma, koliko se spomnim ima bol malo od papirjev, pa velik servis tudi še mislim da ni bil narejen...ma pa vsake tolko drugačno ceno...
najprej 11 potem 10,pa spet 11, pa 9,5 pol je pa ene 2-3 tedna ni blo, zdaj je pa spet gor
Uporabniški avatar
Prometej
Alfa Member
Alfa Member

Vocko napisal/-a:Enostavno ne moreš prodati avta, če ni ravno Clio, pol se pa proda v enem tednu :roll:
Mnja, jaz sem v recesijskem letu 2008 prodajal cliota 1.5 dci s praktično polno opremo (1. lastnik, redno servisiran, ni da ni) eno leto. Isto kupil prvi, ki ga je prišel gledat.
Indeed.
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ROBERTH napisal/-a:
žival napisal/-a:Ma to enostavno ni res. Dobri avti, stari tja do 4ih let za cca 12 jurjev se zelo dobro prodajajo. Je pa res da so zgubili skoraj 2/3 cene,...
To bi znalo držat, vendar se pa "neuporabnih" 10+let starih avtomobilov, pa naj bodo še ne vem kako ohranjeni, ne proda.

Sam sem upal na kakšnega fana modela (no ali pa kakšnega odcvetelega playboja), sedaj pa sem se odločil spustiti ceno, pa bom "ujel" kakšnega muca, ki bo prej, kot ne avto ovil okoli kakšne ovire (še prej bo pa fasal FF styling)
No bom poročal, da vidim, koliko bom falil.

Na žalost se malokdaj zmotim v napovedih.
Jaz sem Spiderja tudi ponujal že za 3600eur - kar je pomoje bargain, čeprav ne najdem avta ki bi bil boljši za mojo polovico do 5k eur.. Potem sem malo premišljeval, in ga dal dol iz avtoneta ko sem premišljeval za kako malo denarja sva tako uživala ob toplih dneh...Zdj pa let the šmekin begin . :mrgreen:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Zaklenjeno
  • Informacija