Moderator: Tehnika moderatorji

Malo sem si bral poste o volanskih letvah; kolikor vidim jeklo uporabljeno za volansko letev ni najboljše kakovosti.Dezzo napisal/-a:Torej tudi jaz imam to volansko letev zadnje dni pogosto v mislih. Pri pregledu se je pokazalo, da je pričela rjaveti - na levi strani malo bolj kot na desni (baje je bolj pogosto prav obratno). Bila je notri v manšeti tudi voda - olje zaenkrat brez problemov.
Kar sem dal menjat je notranji končnik, ker je bil že zelo bogi, letev so mi tudi obrusli in namazali.
Rekli so, da je to začasna rešitev in da bo treba menjat, tako da sedaj iščem razne variante. Ne vem al naj dam obnovit al kupim novo (kje zunaj al tu).
Glede obnovljene ne vem ali je to res ekvivalent novi. Pa tudi ali mi bo taka potem spet pričela delat probleme čez čas. Kolikor sem seznanjen so nove (po l.2007) drugače konstruirane?
Še to - je kdo že mogoče bil uspešen pri uveljavljanju te napake pri prodajalcu? Avto je bil kupljen pri dilerju prek kake pol leta...

Tako je. S tem, da imam staro še vedno pri sebi. Jaz sem se takrat zanimal, kako najceneje priti skozi - mislim, da je to tako preko servo com. Ali pa kakšen avto odpad v ITA za 159-ke letnika 2007 in naprej...jany1 napisal/-a:Pelinkovec če sem prav razumel si jo kupil v servocomu in jo nesel na pooblaščeni servis da so ti jo menjali?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov