svecko probajs odsraufat, ce gre lepo, jih odsraufaj, ce ne gre in se upira, pa pelji na servis, pa ce se odtrga, najs e onis tem zajebavajo, delo bodo seveda racunali, ker to je pizdarija svecko vn dobit, orodja za 300 ojrov pa verjetno en bos kupil, ce se ti to zgodi
Ali kdo ve katere so prave svečke za 2,4 100KW z navojem ali brez. Doma imam dve rabim ih pet a ne vem a se menjajo ponavadi vse ali samo tiste ki so slabe. Tuljava za svečke sveti še 10 sek po vžigu. Imam BOSCH
0 250 202 028-4FS. A so to prave za ta avto? Prevozil 215.000 in nikoli menjal. Vžigal je tudi pri -15 res pa da sem dvakrat grel. HVALA za pomoč.
Zadnjič spremenil KVIZKO, dne Ne Jan 23, 2011 10:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Če imaš dve pravi doma potem poglej če imata navoje na vrhu kjer se natakne gor kabel. Lahko pa vzameš baterijo in posvetiš na svečke, ki so v motorju in boš lahko videl ali je kabel gor samo nataknjen, kot pri kasnejših verzijah motorjev oziroma ali je kabel pritrjen z matico.
Pri moji 99 letnik imajo svečke navoje.
Sem jih menjal pred štirimi leti z vsemi novimi in sem pred kratkim zamenjal prvo.
Danes peljal na servis da mi ga prjato priklopi na računalnik in resetira napako. Nikakor ni mogel priti v računalnik. Ne dobi enega plusa na OBD (se mi zdi). Govoril je da mora preveriti varovalke. Ker ni imel več časa moram vozilo peljati naslednji teden na podrobnejši pregled.
S katero varovalko bi lahko bil problem?
Avto drugače dela brez težav. Samo javljanje napake mi gre pa že pošteno na K.
Zanima me, če ni javi napako(error) za grelne svečke in se ne pojavlja skozi(včasih pri hladnem drugič pri ogretem avtu), ali je fuč grelna svečka ali je lahko razlog kaj drugega?
Prevoženih imam 110.000Km