Hello
Sem že misliu, da je kaj narobe z mojim avtom, ker se ni nič pokvarlo v zadnje pou leta. Zdaj, ko je pa temperatura zrastla zunaj, pa je alfici očitno vroče in more mal pojamrat.
Zadeva je takšna... Ko je zunaj toplo, prižgem klimo (dvozonska avtomatska klima) in cez dve minuti je na sovoznikovi strani ledeno hladno, na voznikovi pa iz zračnikov ven piha mlačen zrak. Torej, na desni strani klima dela, na levi pa ne. Kaj hudiča je tu narobe? Ker sem malo po forumu že bral o takšnih in podobnih zadevah, sem probal akku odklopit za 2 uri, pa nazaj prklopit, zadeva je pa še vedn ista. Ima kdo kakšno idejo? Kako spravit klimo da deluje?
Imam pa še eden problem. Lučka za airbag se mi je kar na lepem prizgala. Pregledal vse vidne konektorje..in..nič, še vedno sveti. Sem se odločil it na tester, da vidmo, kaj je narobe. Tam je izpisalo napako Widnow bag voznikova stran ima prevelik upor. In ja, mojster pobriše napako, in je bila lučka 2 dni na off. Za tem, se lučka ponovno prižge. Verjetno je kakšna napaka pri konektorju tega airbaga? Kje se nahaja konektor za ta airbag? Sem malo sam razdirau tapeto in stebriček, videl airbag, vendar konektorja nikjer...