Uf šele zdaj vidim koliko slovničnih napak je bilo v prešnjem postu (sem ga zelo na hitro napisal).Igor01 napisal/-a:Saj ne rečem, car je, ampak odkar so se razšli, niso niti oni, niti on, tudi približno tisto, kar so bili skupaj.lizard napisal/-a:...
Sicer pa je razumljivo - dandanes lahko prodaš samo čimbolj skomercializirano sranje.
Itak, da ni to to, daleč od tega (a žal me v sedemdesetih še ni bilo na svetu, da bi jih lahko šel gledat). Je pa po drugi strani tale The Wall tura precej pozitivno presenetila, ker nihče ne pričakuje da je koncert tako dobro narejen, sestavljen, izpeljan, tudi precej novih stvari je dodanih. Itak pa rabi Waters na turi 11 glasbenikov da naredi to kar skupaj 4-je Floydi.
Seveda pa Comfoartably Numb na tem turu ne seže niti do pet tistemu, ki so ga igrali skupaj, in ko se tista srebrna krogla odpira tekom solaže... Kaj takega žal ne moremo več nikoli videt. Moja največja napaka v življenju je bila, da nisem še na Live 8 ko so fantje še zadnjič v zgodivin odigrali skupaj (po smrti Wrighta to zdaj itak ni več možno, pa tudi če bi še živel dvomim da bi še kdja igrali skupaj). Kajti tavno takrat sem bil v Londonu - po drugi strani pa se mi pri tistih letih ravno ne bi bilo pametno potikat sam po Londonu, se prebijat skoz nekaj sto tisoč glavo množico, ki se je razprostirala skozi kilometer ali več - a videt Floyde še zadnjič zaigrati skupaj je seveda nad vsem tem.
Ali kaj čmo, tako pač je... Na tem koncertu se mi je še posebej vtisnila v spomin priojekcija vojaških bombnikov, ki bombandirajo tla s križi, polmesci z zvedzo, davidovo zvezo, srpi in kladivi, simbolom za dolar/denar, Shellovim logotipom in nazadnje še z znakom od Mercedesa. Pa tudi ovčka s slušalkami v ušesih je sijajno simbolizirala današnjo družbo.