zdj vprašanje če res potrebuje Q4 izvedenko
in če že mora na vsak način biti q4, za kaj bo uporabljal - za na teren ?

Dejansko vse to vem...GT je še zmeraj avto katerega kupujem, in imam 2 ogledana vendar brez ogleda ne gre...za ogled pa še zmeraj čakamo mehanika/poznavalca...katerega še ni...alfa_samec napisal/-a:Dečko avto je potrebno videt in slišat v živo, ker na slikah se lahko marsikaj skrije in še tako lepa alfa je pod pravim kotom in pravo svetlobo odlično ohranjena, čeprav je največja drvarnica pod soncem. To ti pravim zato, ker si v roku 1,2 dneva prilepil 8000 linkov do avtov na avtonetu. Razjasni si najprej, kaj sploh želiš, kater model in kater motor, pa se potem izbirajo 2-3 najboljše po celi sloveniji in se gre na izlet v nakup. Preko slik itd ti ljudje lahko povejo samo tisto, kar vidijo ali pa če avto res kdo pozna. Če pa bi bil od kakšnega uporabnika pa bi bil tako ali tako med oglasi.
Iti od 1.6 TS-ja, do JTD-ja pa zopet na 3.2 V6 je malo smešno. Potem pa še najmanj 5 različnih modelov itd... To pač ne gre. Najprej si izberi model, potem motor ino nato poišči v daljšem času enih par primerkov, za katere misliš, da se jih splača it pogledat tudi na drug konec Slovenije. Nakup zaradi nakupa samega se ne bo dobro končal in na koncu boš imel več stroškov in zgubljenih živcev, kot, če bi kupil par tisočakov dražji avto, ki je dejansko odlično ohranjen in ne samo kvazi odlično ohranjen, ker tako pravi trgovec, ki se zaveda, da se je vsake Alfe prekleto težko znebiti z dvorišča po ceni, ki jo želi dobiti.

avto sem sel gledat (skoraj sosed) in mi niti bilo do tega da bi sel po kljuc...Đasmin napisal/-a:Ali kdo pozna tole 147?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4808897&show=1
Hvala za navodila

A tako slab je bil odzunaj ali kako?Sinister napisal/-a:avto sem sel gledat (skoraj sosed) in mi niti bilo do tega da bi sel po kljuc...Đasmin napisal/-a:Ali kdo pozna tole 147?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4808897&show=1
Hvala za navodila
dovolj

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti