v 10 minutah ob 250 000 jurjov...

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Sportiva
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: slov. bistrica

Teo: registriral je pa nebom. se rajsi z strahom vozim :) se bom vsaj navadil v splegle gledat :)

avto je poceni :) pa nekaj dobis za denar. pol mores pa placat da se lahko z svojim avtom vozis. bedarija.
Uporabniški avatar
Alfač
Alfa Member
Alfa Member

Tudi sam sem že marsikakšen avto probal,pristal sem pa na JTD-ju,ker sem prišel do spoznanja,da ne mislim samo za avto delat.Se pa strinjam,da so na avte obesili že vse mogoče davke in prispevke in da bo avto počasi postal luxus.
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

luxus-a ne bo, edino ce bos imel vec kot 60 km in 1200 ccm :mrgreen:
super
bulldog
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: LJUBLJANA
Kontakt:

Teo napisal/-a:Jaz ima obvezno -5%, torej plačam 105%, kasko pa -10%, torej plačam 110%. malusi pač.

In prilezem na cifro, ki bi jo bilo nespodobno pisati tukaj po forumu. :( :( :( :(
Kaj naj rečem. Mal bi se mogu pozanimat in bi izvedel, da lahk avto odjaviš in nazaj prijaviš pa si na 0%. Al pa druga zavarovalnica.

To ni bilo najbolj pametno, če si jim tolk plačal.

LP ](*,)
bulldog

NAJBOLJŠA HRANA ZA VAŠE PSE IN MAČKE !!!
Zastopstvo za hrano HUSSE na področju LJ !!!
www.husse.si
Email: [email protected]
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Samo Alfa 33 1,5iE Pa 0% bonifikacije. Na novo registrirana...
167K sit VSE skup, le da sem jaz tablice še kupil takrat. pa to je 3.700SiT
Torej...zamenjam Alfo 33 za Suzuki Marutti 800s Z DOPLAČILOM!
(DA NEO KDO ZA RES VZEL)

Smola pa taka...
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
Italjan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

A se vam jest kej smilim ke mam 3.0 pa 150KW? Ke vse skupi sešteješ:
Tehnični+cestnina+zavarovanje osnovno+ao+ +osebe - je vse skupi nič manj kot 420 TISOČ FUCKING SIT!
Mimogrede kaj je to bonifikacija :) ?
Uporabniški avatar
GEISTERFAHRER
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ptuj

Italjan napisal/-a:A se vam jest kej smilim ke mam 3.0 pa 150KW? Ke vse skupi sešteješ:
Tehnični+cestnina+zavarovanje osnovno+ao+ +osebe - je vse skupi nič manj kot 420 TISOČ FUCKING SIT!
Luxus se zmeraj plača! :mrgreen:
Slika
Alfa Romeo, za dušo in telo!
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Italjan napisal/-a:A se vam jest kej smilim ke mam 3.0 pa 150KW? Ke vse skupi sešteješ:
dej še kasko vštej pa maš bonifikacijo :mrgreen:
aja pa mojih 20% za mladega voznika #-o
aja pa davek na SDI :mrgreen:
Sirko
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Res je drago.... Jaz sem pred 3 meseci kupil svoj prvi avto alfo 147 in ker sem štartal od nule sem dal 160 jurjov za registracijo pa 180 jurjov za kasko, pa je šla plača pa pol.
Še ne po enem mesecu in pol se mi je tovornjak zaletel in uničil sprednji levi konec avta in kot vse na to kaže, da sem jaz kriv ker sem ga pred križiščem prehitel po desni strani, on mi je pa zaprl in sem samo gledal kako mi je zapeljal malo čez avto. #-o
No pa bom sedaj še odbito franšizo plačal 50 jurjov. Kaj naj rečem, da nimam sreče al kaj :(
Uporabniški avatar
igi
Alfist
Alfist
Vozilo: Brera, bencin, ni več.
sedaj Giulietta 1.4 MA
po novem Giulietta 1.8 tbi Veloce

bulldog napisal/-a:
Teo napisal/-a:Jaz ima obvezno -5%, torej plačam 105%, kasko pa -10%, torej plačam 110%. malusi pač.

In prilezem na cifro, ki bi jo bilo nespodobno pisati tukaj po forumu. :( :( :( :(
Kaj naj rečem. Mal bi se mogu pozanimat in bi izvedel, da lahk avto odjaviš in nazaj prijaviš pa si na 0%. Al pa druga zavarovalnica.

LP ](*,)

samo ne pozabi kupit nove registrske tablice! zavarovalnice so se povezale med sabo tako, da vse nove zavarovance ob prehodu pri uveljavljanju bonusa preverijo pri prejšnji zavarovalnici!
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

igi napisal/-a:
bulldog napisal/-a:

LP ](*,)

samo ne pozabi kupit nove registrske tablice! zavarovalnice so se povezale med sabo tako, da vse nove zavarovance ob prehodu pri uveljavljanju bonusa preverijo pri prejšnji zavarovalnici!
IGI zakaj si ti ne nardiš malo reklame tukaj na forumu???

No pa bom jaz, vsi, ki še ne veste kje morate zavarovati avtomobil in ste kje blizu štajerske, pravi naslov za vas je IGI.

Denar vam bo vzel enako kot vsi ostali, a boste ob tem deležni še kakšne prijazne besede, pa še misel, da ste dali denar (ki bi ga itak mogli) alfistu, vas bo pomirila.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Potem mamo že dva... Uroš in IGI :)
Odgovori
  • Informacija