avto je poceni

Kaj naj rečem. Mal bi se mogu pozanimat in bi izvedel, da lahk avto odjaviš in nazaj prijaviš pa si na 0%. Al pa druga zavarovalnica.Teo napisal/-a:Jaz ima obvezno -5%, torej plačam 105%, kasko pa -10%, torej plačam 110%. malusi pač.
In prilezem na cifro, ki bi jo bilo nespodobno pisati tukaj po forumu.![]()
![]()
![]()

Luxus se zmeraj plača!Italjan napisal/-a:A se vam jest kej smilim ke mam 3.0 pa 150KW? Ke vse skupi sešteješ:
Tehnični+cestnina+zavarovanje osnovno+ao+ +osebe - je vse skupi nič manj kot 420 TISOČ FUCKING SIT!
Mimogrede kaj je to bonifikacija?

dej še kasko vštej pa maš bonifikacijoItaljan napisal/-a:A se vam jest kej smilim ke mam 3.0 pa 150KW? Ke vse skupi sešteješ:
Tehnični+cestnina+zavarovanje osnovno+ao+ +osebe - je vse skupi nič manj kot 420 TISOČ FUCKING SIT!
Mimogrede kaj je to bonifikacija?

bulldog napisal/-a:Kaj naj rečem. Mal bi se mogu pozanimat in bi izvedel, da lahk avto odjaviš in nazaj prijaviš pa si na 0%. Al pa druga zavarovalnica.Teo napisal/-a:Jaz ima obvezno -5%, torej plačam 105%, kasko pa -10%, torej plačam 110%. malusi pač.
![]()
![]()
To ni bilo najbolj pametno, če si jim tolk plačal.
LP

IGI zakaj si ti ne nardiš malo reklame tukaj na forumu???igi napisal/-a:bulldog napisal/-a:Kaj naj rečem. Mal bi se mogu pozanimat in bi izvedel, da lahk avto odjaviš in nazaj prijaviš pa si na 0%. Al pa druga zavarovalnica.Teo napisal/-a:Jaz ima obvezno -5%, torej plačam 105%, kasko pa -10%, torej plačam 110%. malusi pač.
![]()
![]()
To ni bilo najbolj pametno, če si jim tolk plačal.
LP
samo ne pozabi kupit nove registrske tablice! zavarovalnice so se povezale med sabo tako, da vse nove zavarovance ob prehodu pri uveljavljanju bonusa preverijo pri prejšnji zavarovalnici!
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov