@SHadowX
Canonov vstopni model D1100 pride neki čez 500€ in en dovolj zmogliv superzoom Sigma 18-200 pa 250€. In to je osnovna oprema, ki znese 700-800€. In to ni 5X dražje.

Če je ta objektiv zate dovolj zmogljiv obstaja možnost, da ni za človeka, ki gleda kompakta z veliko večjo povečavo.minimi napisal/-a:@SHadowX
Canonov vstopni model D1100 pride neki čez 500€ in en dovolj zmogliv superzoom Sigma 18-200 pa 250€. In to je osnovna oprema, ki znese 700-800€. In to ni 5X dražje.

Nisem ravno strokovnjak... Ampak aparat je dobra "mašinca" objektiv je pa pač osnovni, najcenejši. Sicer se ne spomnim točno, ampak mislim, da novi s tem objektivom pravzaprav niso nič kaj veliko dražji. Prej preveri.MrPetek napisal/-a:Pozdravljeni!
Ponudila se je možnost, da kupim Nikon D5100 z objektivom 18-55 za 600€ (star cca 1 mesec).
Do sedaj še nisem nikoli uporabljal dslr aparatov imam pa ga namen kupit že dalj časa. Sedaj ga imam na probi kake 3 dni, pa se mi zdi kar solidna zadeva (čeprav bi po mojem moral imeti še kakšen boljši objektiv zraven). Slike res lahko delaš fenomenalne, čerpav ga šele spoznavam.
Zanimajo me mnenja o tem aparatu/ceni/objektivu, skrakta pluse in minuse![]()
LP
Mitja
J1.. na pogled je sexy pa hudzupi-uroš napisal/-a:Pozdrav.
Leto in pol sem uporabljal Canon PowerShot SX30 IS,ker mi je njegova velikost malo odveč sem se odločil da ga prodam.V mislih pa imam sedaj Nikon 1 J1.Ima mogoče kdo več informacij o tem fotoaparatu.

http://www.astrokaktus.com/DigitalPhoto ... ormat.htmlr2 napisal/-a:lokalnemu fotografu,
zakaj pa se mora slika obrezat? pol moraš večje slike delat
a se ne da naštelat resolucije tako da paše direkt 1 na 1, za format
10x15.
Pa tut tko mislm da bi lahko proizvajalci fotoaparatov poenotlistandarde glede na to da tudi printerje delajo
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov