Trojanski klanec je čez dalje bolj u peesdi. Tam kvečjem z goseničarjem ne koplje in ne drsi.
Nice car, spomlad se morava kej dobit, da že vidim to čudo malo bližje.

Men je reku, da je delu nekumu na 156 GTA, k je montiru supersprintov kolektor. Da mu je "odklopu" zadnji dve lambdi.Alan napisal/-a:Vsak malo boljši avspuhar ti naredi tiste cevi. Kolektorje dobi od 2.5 v6. Mam jz ene doma
Me pa zanima kaj ti bo senica naredu ker meni ni znal kej dosti...

Vem, da je veliko težje (že tam cca. 35mm ni enostavno), vendar sem vseeno mislil, da morajo biti maherji, ki to vseeno izpeljejo.Alan napisal/-a:Zato ker so krivine iz kolen v nule enake po vsem premeru in poceni, najdi mi enega da mi skrivi fi 60mm rosfraj 1,2mm stena za 90° za manj kot 10eu, pa seveda da bo premer stalno enak in gladka notranjost. Nimamo vsi doma take mašine kot akrapovič za izdelavo krivin.
Verjemi da večji kot je fi in tanjša kot je stena na x potenco težje je narediti krivino.

problem ni skrivit jaz mam stroj ki skrivi fi70 sam ni takih majhnih šablon da bi skrivil na tako majhen radi. Šablona pa za stroj stane 1000+€ in ker se s takimi radiji in fiji ne bavimo jih ni...xDAlan napisal/-a:Zato ker so krivine iz kolen v nule enake po vsem premeru in poceni, najdi mi enega da mi skrivi fi 60mm rosfraj 1,2mm stena za 90° za manj kot 10eu, pa seveda da bo premer stalno enak in gladka notranjost. Nimamo vsi doma take mašine kot akrapovič za izdelavo krivin.
Verjemi da večji kot je fi in tanjša kot je stena na x potenco težje je narediti krivino.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti