No js se čisto 100% s tem nebi strinjal, imam doma eno in drugo.aaxxx napisal/-a:That's my pointSHadowX napisal/-a:Od pravilno vzdrževanega usnja sigurno ni.aaxxx napisal/-a:No da je alkantara bolj trpežna od usnja pa ne vem če je čisto res.
LP

Bo treba se kej dobit, pa poslikat skupiB|ind napisal/-a:Izredno lepa.. barva mi je top !
Taka rdeča mi je skoraj tako všeč kot moja modra
A ti nič ne manjka pdc ? Meni bi se zmešalo brez.. pa se ne štejem ravno pod 'nespobne' šoferje ampak parkirat brez mora bit muka.![]()
Bose pa sigurno pogrešaš.. dosti lepo špila.
Jaz v svoji pogrešam samo še radio / navi, predvsem zaradi izgleda kot zaradi fukncije, ker dosti lepše izpade kot z navadnim radijem
Usnje / alcantra ... stvar posameznika
Jaz sem se navadil usnja (ki ga v prejšnem avtu nisem imel) in mi je super.

tole ti pa jaz odsvetujem ker sem imel amortizerje in fedre od njih na GT... jamex/apex performanse.... zgleda že dobro, vožnja in lega pa slaba.... še gewindi za 300 eur z ebaya se boljše obnesejo.matej146 napisal/-a:Tole poznam, imam na 147 to podvozje.
za gt imam možnost dobit od proizvajalca ap -podfirma od kw, za 200€ manj. samo imajo jtd pa jts isto serijsko, za v6 po posebej, drugačni so samo fedri. tako da bi dal od v6 najraj, da nebo tako nizka?
http://www.ap-sportsuspensions.com/

To potem odpade, ker nakateri proizvajalci drugače tretirajo po motorjih.TribesMan napisal/-a:Če boš dal od V6 bo avto spredaj višji kot zadaj... kar bo grdo.
Kupi tisti kar proizvajalec priporoča... tudi v primeru homologacije boš imel probleme če številke ne štimajo...
A tako, tega nisem vedel,imam jih pa možnost dobit še cenej kot prek interneta, pa se mi je zdelo ugodno. Kaj so mehki al kako, se avto še bol čez cajt posede?rogi napisal/-a:tole ti pa jaz odsvetujem ker sem imel amortizerje in fedre od njih na GT... jamex/apex performanse.... zgleda že dobro, vožnja in lega pa slaba.... še gewindi za 300 eur z ebaya se boljše obnesejo.matej146 napisal/-a:Tole poznam, imam na 147 to podvozje.
za gt imam možnost dobit od proizvajalca ap -podfirma od kw, za 200€ manj. samo imajo jtd pa jts isto serijsko, za v6 po posebej, drugačni so samo fedri. tako da bi dal od v6 najraj, da nebo tako nizka?
http://www.ap-sportsuspensions.com/
Sicer je pa odvisno kaj pričakuješ...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov