Ockey...veliko sem prebrala,malo vem. Torej rabla bi nekaj za spucati svoje sedeže, ampak res spucati, ker so umazani totalno. Pa potem še nekaj za nadaljno nego oziroma negovanje usnja. Imam pa bež sedeže. Prosla bi prav za ime izdelkov pa da se jih po možnosti dobi pri nas, ker v tujino nimam še možnosti naročati. Sem pa tako btw klicala nekam v MB, kjer čistijo sedeže pa me je na rit vrglo ko so mi povedali, da je cena od 150 eurov naprej. Sej pa ja nimam šleperja
Leonela napisal/-a:Ockey...veliko sem prebrala,malo vem. Torej rabla bi nekaj za spucati svoje sedeže, ampak res spucati, ker so umazani totalno. Pa potem še nekaj za nadaljno nego oziroma negovanje usnja. Imam pa bež sedeže. Prosla bi prav za ime izdelkov pa da se jih po možnosti dobi pri nas, ker v tujino nimam še možnosti naročati. Sem pa tako btw klicala nekam v MB, kjer čistijo sedeže pa me je na rit vrglo ko so mi povedali, da je cena od 150 eurov naprej. Sej pa ja nimam šleperja
Sedeže skrtačiš z nežno "sirkovo" krtačko in vodo, lahko s kakšnim čistilom. Namažeš jih pa z negovalno tekočino za avtomobilsko usnje... LEXOL, je v razpršilcu tko da je uporaba enostavna.
Leonela napisal/-a:Ockey...veliko sem prebrala,malo vem. Torej rabla bi nekaj za spucati svoje sedeže, ampak res spucati, ker so umazani totalno. Pa potem še nekaj za nadaljno nego oziroma negovanje usnja. Imam pa bež sedeže. Prosla bi prav za ime izdelkov pa da se jih po možnosti dobi pri nas, ker v tujino nimam še možnosti naročati. Sem pa tako btw klicala nekam v MB, kjer čistijo sedeže pa me je na rit vrglo ko so mi povedali, da je cena od 150 eurov naprej. Sej pa ja nimam šleperja
Sem pa samo naročil produkte in očistil sam in moram reči da je kr črno teklo stran. imajo pa tudi izdelke za zaščito usnje in usnje je bilo res kot novo.
jaz pa sem vceraj (po priporocilu prijatelja) kupil od Arexons-a "SMASH Trattamento Pelle" kremo in zadeva deluje fantascitno....ze po prvi uporabi so razpoke na sedezih skoraj nevidne....danes sem drugic namazal prakticno so sedezi ratali ko novi (je pa res da so bile razpoke sele na zacetku in ne toliko siroke )
priporocam....cena je 9,80€ v vsaki trgovini z avtodeli...
Pa to tudi očisti usnje? Ker sem že poiskusil dosti krem ala Armoall itd... in so za zaščitno ne pa za očistiti. Ker po tem k sem uporabil čistilo od poliranje.si je še vedno črno teklo stran....
jap....tudi očisti...je pa res da so bli moji sedezi ze od prej kr cisti, tako da ni teklo ven dosti crnine....v glavnem za kar se tice zascite usnja je zdaj zame ta produkt 1A (tam ki so bile prej razpoke na sedezih, je zdaj lepo cisto in ravno)
Tevž156 napisal/-a:Pa to tudi očisti usnje? Ker sem že poiskusil dosti krem ala Armoall itd... in so za zaščitno ne pa za očistiti. Ker po tem k sem uporabil čistilo od poliranje.si je še vedno črno teklo stran....
Sedeže skrtačiš z nežno "sirkovo" krtačko in vodo, lahko s kakšnim čistilom. Namažeš jih pa z negovalno tekočino za avtomobilsko usnje... LEXOL, je v razpršilcu tko da je uporaba enostavna.
Zdravo. Torej tut sam morem očistit sedeže in pa ga namazat. Sedaj za zaščito vem kaj bi vzel, s čim pa jih je najboljše čistit? Ve kdo za kak komplet, ki se ga da naročit preko neta? pa da vsebuje čistilo in pa kako zaščito
Hvala
Torej, doma imam komplet od glipton-a... Ker še nisem čistil usnja in nimam s temi čistili nikakršnih izkušenj, bi vas prosil, če mi kdo opiše kak se naj tega lotim? Malo sem se igral na sprednjem desnem sedežu, pa se mi zdi, da nisem ravno vse umazanije odstranil... tak da, če mi kdo opiše točen postopek, bi bil izredno hvaležen.
Lp