Naši mopedi, motorji in vse o motociklizmu

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
Spasky
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Zasavje

claus napisal/-a:Še moja najnovejša pridobitev :)
Slika
Slika

Ducati Monster 620i.e. l.2004, 10000 prevoženih kilometrov...

LP
Tale se pa v 8 letih ni veliko vozil. :)
Mitsubishi Outlander
Mini Cooper S
Ducati Diavel
Uporabniški avatar
gecco
Alfist
Alfist

Verjetno okoli 1000 na leto, poznam veliko takih :) Tudi jaz počasi že padam iz 10000+ na leto na bližje 4000km :(
Uporabniški avatar
monsterogi
Alfa Member
Alfa Member
Vozilo: Fiat Bravo Turbo Benzina
Kraj: JE-SE-NI-CE
Kontakt:

Foggy napisal/-a:Servisi so kar dražji, predvsem bode v oči menjava pogonskega jermena na dve leti oziroma 24.000km pri novih modelih in na 12.000km pri starejših modelih (vsak drugi servis), kar pride skupaj z rednim servisom in nastavitvijo ventilov pri nepooblaščencu 500€. Ko pa že govorimo o serviserjih, Ducati v SLO praktično nima servisne mreže (en samcat napol amaterski servis v Lj) in je situacija še veliko slabša kot pri Alfi.

100€ oziroma kak € manj je oljni servis praktično za vsako znamko na pooblaščencu.

So izredno zanimivi motorji in mi ni žal, da sem si ga lastil, vendar ko potegnem črto, dam glas japonskim motociklom.
Ja, Lublana je draga, a ne. Drugič ga pa pel k doktorju za Ducatije v Moto gas na gorenjsko, pa boš vidu razliko!
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Še vseeno je neumno rečt da stanejo servisi tok k za druge bajke...

Razlika bo, ampak če delaš tam 12k km na let kar ni tako ogromno, zna pa kar bit strošek...sej zato ga pa hvalabogu nima vsak in je še vedno malo bolj poseben na cesti od drugih..

Norma za nastavitev ventilov naj bi bila 8 ur, realno pa neke 4 ure dela - zdej nimam točnega podatka ker ga še nimam in še nisem tega dal komu šraufat,vem pa zato ker se tudi jaz zanimam za nakup
Uporabniški avatar
LUCKY
Alfist
Alfist
Kraj: notranjska

glede na to da so me u bivsi motolegendi ze pri nakupu nategnili ko vola, jim se skiroja nism peljal tja #-o ne vem pa kako stvari stojijo pod novim uvoznikom, ampak jest se ostajam pri serviserju za kterga vem, da ve kaj dela :mrgreen:
Henry Ford je že pred davnimi leti rekel: "Vsakič, ko vidim alfa romeo, snamem klobuk!"
Uporabniški avatar
Spasky
Alfist
Alfist
Kraj: Zasavje

LUCKY napisal/-a:glede na to da so me u bivsi motolegendi ze pri nakupu nategnili ko vola, jim se skiroja nism peljal tja #-o ne vem pa kako stvari stojijo pod novim uvoznikom, ampak jest se ostajam pri serviserju za kterga vem, da ve kaj dela :mrgreen:
Do please share.
Mitsubishi Outlander
Mini Cooper S
Ducati Diavel
Uporabniški avatar
gecco
Alfist
Alfist

Miholl napisal/-a:Še vseeno je neumno rečt da stanejo servisi tok k za druge bajke...

Razlika bo, ampak če delaš tam 12k km na let kar ni tako ogromno, zna pa kar bit strošek...sej zato ga pa hvalabogu nima vsak in je še vedno malo bolj poseben na cesti od drugih..

Norma za nastavitev ventilov naj bi bila 8 ur, realno pa neke 4 ure dela - zdej nimam točnega podatka ker ga še nimam in še nisem tega dal komu šraufat,vem pa zato ker se tudi jaz zanimam za nakup
Mojemu še kar manjka do tega servisa, tako da ne vem še točno kako bo. Sicer pa, če te že zanima Duce, kaj nikoli ne pomahaš pa bi se malo pri tebi ustavil, saj se dostikrat tko vidimo :)
Uporabniški avatar
HyperJack
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo 147
Kraj: Tam kjer so medvedi
Kontakt:

Podarim komplet nalepk za 17col platišča v ORANŽNI barvi, v zameno za nekaj fotk polepljenega platišča :)

Slika
Manj komentarjev kot dobiš pod svoj avto, lepši je.... saj ni stvari ki bi ti jo lahko skritizirali..word!
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

Če ima kdo od forumašev namen ob koncu sezone prodajati kakšnega Ducatija naj se javi :) . V mislih imam predvsem monsterja ali še raje hypermotard-a . Nebi se branil npr. tudi ohranjene 749ke.

lp
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

3je razlicni tipi motorja.

LP
Uporabniški avatar
ARfan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Preoblečen Fiat/Opel

Se dobro zavedam tega...motor kupujem bolj kot hobi pogoj pa je, da je Ducati saj me zelo pritegne zaradi dizajna ter dvovaljnega motorja :) .Z motorjem ne bom delal neke velike kilometrine niti iskal meje, ker imam za višanje adrenalina že drug šport..Vsekakor bi mi pa glede na pozicijo sedenja in načinom vožnje najbolje ustrezal hypermotard.

lp
Uporabniški avatar
stuhec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: M Sobota, tel: 041 761446

Creed napisal/-a:3je razlicni tipi motorja.

LP
3 želje pač :wink:
super
SubjectX
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

jaz sem pa mojega posodil za slikanje:D

Slika
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa