Tale se pa v 8 letih ni veliko vozil.claus napisal/-a:Še moja najnovejša pridobitev
Ducati Monster 620i.e. l.2004, 10000 prevoženih kilometrov...
LP
Tale se pa v 8 letih ni veliko vozil.claus napisal/-a:Še moja najnovejša pridobitev
Ducati Monster 620i.e. l.2004, 10000 prevoženih kilometrov...
LP

Ja, Lublana je draga, a ne. Drugič ga pa pel k doktorju za Ducatije v Moto gas na gorenjsko, pa boš vidu razliko!Foggy napisal/-a:Servisi so kar dražji, predvsem bode v oči menjava pogonskega jermena na dve leti oziroma 24.000km pri novih modelih in na 12.000km pri starejših modelih (vsak drugi servis), kar pride skupaj z rednim servisom in nastavitvijo ventilov pri nepooblaščencu 500€. Ko pa že govorimo o serviserjih, Ducati v SLO praktično nima servisne mreže (en samcat napol amaterski servis v Lj) in je situacija še veliko slabša kot pri Alfi.
100€ oziroma kak € manj je oljni servis praktično za vsako znamko na pooblaščencu.
So izredno zanimivi motorji in mi ni žal, da sem si ga lastil, vendar ko potegnem črto, dam glas japonskim motociklom.

Do please share.LUCKY napisal/-a:glede na to da so me u bivsi motolegendi ze pri nakupu nategnili ko vola, jim se skiroja nism peljal tjane vem pa kako stvari stojijo pod novim uvoznikom, ampak jest se ostajam pri serviserju za kterga vem, da ve kaj dela
Mojemu še kar manjka do tega servisa, tako da ne vem še točno kako bo. Sicer pa, če te že zanima Duce, kaj nikoli ne pomahaš pa bi se malo pri tebi ustavil, saj se dostikrat tko vidimoMiholl napisal/-a:Še vseeno je neumno rečt da stanejo servisi tok k za druge bajke...
Razlika bo, ampak če delaš tam 12k km na let kar ni tako ogromno, zna pa kar bit strošek...sej zato ga pa hvalabogu nima vsak in je še vedno malo bolj poseben na cesti od drugih..
Norma za nastavitev ventilov naj bi bila 8 ur, realno pa neke 4 ure dela - zdej nimam točnega podatka ker ga še nimam in še nisem tega dal komu šraufat,vem pa zato ker se tudi jaz zanimam za nakup

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov