Na internetu sem zasledil ogromno debat o tem in da se v service menu-ju ( v njega pridemo tako, da pri ugasnjenem televizorju zaporedoma pritisnemo INFO-MENU-MUTE-POWER) samo spremeni pod control options-sub options te 3 stvari na ON(WISELINK MOVIE, WISELINK WRITE & HIGH DEVI)
Je pa problem ker to naj bi blo možno sam za stare verzije FIRMWARE. Eni pišejo da je možno sam do 2003, drugi da do 2008.
V primeru, da je WISELINK MOVIE siv in ga ni mogočen spremeniti je pri določenih ČIPIH(chelsea) in starem firmware možno spremeniti samo model iz B550 na B650 in se avtomatsko omogoči.
Zdej pri meni je pa problem, ker sem naložo prvo gor najnovejši firmware 2009 in nato še 2010, ker sem upal da bo v novejšem blo podprto predvajanje video fajlov iz USB-ja, je pa pisalo, da je v primeru težav možno dat original firmware nazaj. Ampak je samsung vse živo blokiral, med drugim povrnitev starega firmware glih zaradi tega, da ni mogoče spremenit teh nastavitev.
In zdej zaradi 2010 verzije ne upam spremenit modela, čeprav mam pravi čip, da nebi zajebal TV-ja.
Prisilne vrnitve na stari firmware pa tut ne morem nardit, ker glupi televizor nima Content Library Managera, čeprav bi mogo met.
Ma kdo kej izkušenj z tem in ve o čem govorim, da bi mi lahko kako pomagal?
P.S. Pa še debata v keri vse piše. Upam da bo komu v pomoč tut ta tema
http://www.avforums.com/forums/lcd-led- ... t-1-a.html