Težko bo.... Jaz sem lansko leto prišel čez tehničnega brez homologacije (čeprav me je že takrat omenil za znižan avtomobil) letos pa mi ni uspelo, zato sem moral vzmeti homologirati(ravno včeraj sem speljal ta postopek).mihecmiha napisal/-a:A je sličajno kdo sam montiral Eibach pro kit. Zanima me kako je potem z homologacijo, ker nimaš potrdila o strokovni vgradnji ampak samo račun od optike. A se da zrihtat kako drugače?
Torej lahko reskiraš tehničnega in mogoče prideš čez v nasprotnem primeru pa imaš 3dni da se nekaj spomniš oz. nekako homologiraš.
Račun od optike ni dovolj, povsod (preveril sem pri štirih različnih firmah) potrebuješ potrdilo o strokovni vgradnji.Tudi samo račun od vgradnje ni dovolj oz. bi šlo mogoče čez, če bi na računu točno pisalo za katere vzmeti gre vkljčno s serijskimi številkami.
Druga opcija pa je, da ima mehanik veze z ljudmi ki izvajajo homologacije.
Pri meni se je posedla spredaj za 4.3cm zadaj pa za 3.7cm (na eibachu trdijo, da naj bi se za okoli 3cm) tako da razlika je očitna.Crazy Alfista napisal/-a:pihnes na crno pa je, sej ne bo tok dol sedla, da bi blo nevem kolk ocitnomihecmiha napisal/-a:Ma sej če bi bile vzmeti črne barve bi se tudi jaz, so pa rdeče in bodo valda bodle v oči na tehničnem
Kataloški podatki in serijske številke na vzmeteh/amotih ustrezajo mojemu vozilu.