Kaj pa je razlog pri loputi?
Vzmeti vzami eibach sportline, vse 4.

-Pri loputi mi ni všeč, ker ne spravim nanjo original gumjaste cevi, ki pelje naprej proti MAFu in filtru. Imam tudi debelejšo cev, ki spada zraven. V planu so bile predelave kolektorja itd, ampak sem se sedaj premislil, tako da bo motor ostal stock.lizard napisal/-a:Kaj pa je razlog pri loputi?
Vzmeti vzami eibach sportline, vse 4.
Tudi jaz sem tako pomislil. Najrajš ne. Moram videt kaj se da dobiti. Če ne bo druge opcije, zakaj bi potem kupoval še en par zadnjih. Ampak, to je bolj zadna opcija. Do spomladi je še dolgo, raje bi poiskal kaj boljšega.sleby napisal/-a:4 leta stari fedri so ti popokal in bi se 1x kupil isto znamko?

če ne hitro preletiš na Alfisti.net so za 147 Gta na voljo:thunderbolt napisal/-a:Ali obstaja eibach sportline za GTA?

Zakaj so te gumijaste cevi gor ne vem točno, ampak predvidevam, da je mišljeno kot zaščita... pred kamenčki mogoče, nevem.alesdrolec napisal/-a:sam če mi obrazložiš v čem je fora tega da so eni fedri poviti? tako kot te ki si jih imel prej gor?
kaj naj bi bil vzrok da jih je zlomilo??
Tudi za moj okus je še vedno preveč hreščanja. Je mnogo bolje kot je bilo, ampak še vedno zabrenči. Tako ali tako sem se odločil, da spomladi odmontiram kolektor in prodam. Ne da se mi ubadat z takimi problemi predelav, tehničnimi in policaji.Yagi-san napisal/-a:Zvok je še vedno preveč "plehnat" za moj okus. Je seda kaj manj moteče, kot je bilo?

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta