TribesMan napisal/-a:Če misliš uporabljat aplikacijo za android, je brezveze, ti programi na Androidu niso vredni nič...
Če misliš bluetooth vmesnik uporabljat s prenosnikom in FiatECUSan programom, boš imel same probleme s povezavo... vzami tistega na USB...
Ja, uporabljal ga bom s prenosnikom in omenjenim programom. Rad bi zbrisal airbag lučko za sopotnikov sedež, mogoče resetiral servisni interval, ali pa še kaj, če se bo dalo. Tega bluetooth sem mislil kupit, ker se mi je zdelo fino, da bi polek vsega tega lahko še spremljal diagonstiko avta med vožnjo (veretjno glih 1x ali 2x).
Na
tej strani je en kup nekih variacij kabla, različnih barv kablov in potem pri posameznem tipu avta še oznake kateri kabel uporabit za kaj. Zdaj sem malo zmeden ker je tega en kup in ne vem katerega rabim. Predvidevam, da je ELM najboljša izbira, glede na to, da je povsod napisan.
Moti me le to, da ga pri tej postavki ni zraven.
SIEMENS MY99 Airbag (2F-2P-2L-2T-I) |INFO|DTC|PRM|ACT| KL 3OBDKey 3 A2
ali je to ta airbag, zaradi katerega mi gori lučka za napako ? V tem primeru rabim drugi kabel?
V glavnem...ali je
ta ok?
Hvala in lep pozdrav
EDIT: Sem že naročil omenjen vmesnik. Nekateri odstranjujejo neke upore in dodajajo nove. Ali je to nujno ?