Če Policija slika, takoj pošljejo
Mestno redarstvo je pa neki mutila s papirji, in so jih dobili mislim da dva tedna nazaj da lahko pošiljajo kazni.
LP

Tudi jaz sem v decembru pokasiral enako kazenLaŠko-TeaM napisal/-a:p.s. 250 € od šuba pa 3 točke...

Dobil si lepo barvno sliko, za v okvir. Škoda ker jo niso še mal po "fotošopal", pa bi bila za na koledarLaŠko-TeaM napisal/-a:]
Dobil sem pa sliko za 1 teden,so se hitro potrudli da sem sliko dubu![]()
l.p.

hmmmmmmmmm WTF? Kak voznik???Policije kje in kdaj je bil storjen prekršek ter da moram v 15 dneh javiti kdo je bil voznik

Zase najdi dober izgovor in dokaz, da vozila takrat nisi vozil, če te pa vprašajo kdo je bil se pa naredi neumnega da ne veš in je to to.tomaz.xt napisal/-a:Avto je pisan name, tud lizinga ni da bi jih to kaj zj... tako da nevem kaj je to. Vsak pravi da bi mogla bit slika poleg. Jst pa še podatka o tem kolk sem preveč pripeljal nimam. Nevem al bi bilo bolje poklicat na plicijo pa vprašat, javit kdo je vozil ali pustit pa da postopek steče naprej?

Ravno ta "fora" prime zadnjih nekaj let. Seveda če imaš dokazilo da v času prekrška le tega nisi storil ti (npr. dokazilo da si bil v službi, itd...) in ne "veš" kdo od družinskih članov je uporabljal vozilo.Alfa sport napisal/-a:Bo kakšen pravnik povedal, ampak mislim, da so spremenili zakon. Če ne poveš kdo je vozil tvoj avto ti avtomatsko obesijo kazen.
Baje tudi tista fora na družinske člane že dolg ne prime več.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost