Alfa 155 Black I.E. Formula (finito)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Žiri

čigumi. lima k prasica, pobira jih ko radirko, glasne ko hudič pa bolš da ne vid stoječe vode :D
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tole je pa bivsa od mojga brata. Zakaj pa je sla v kose kot donatorka? Je ribnla? Skoda bil je svoj cas izjemen primerek. Se danes se nam vsem v druzini kolca za njo.
ŽaaN_16v
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Gornji Grad

dancekbanancek napisal/-a:Tole je pa bivsa od mojga brata. Zakaj pa je sla v kose kot donatorka? Je ribnla? Skoda bil je svoj cas izjemen primerek. Se danes se nam vsem v druzini kolca za njo.
rdeča? ni ribnila, motor je super, olja mi ni pila, motor gre v črno. Sem jo prodajal, oz. na koncu že skoraj šenkval, pa je noben ni hotel :) jo je pa kr fejst že rja načela. Pol sem pa dobil ponudbo za to črno, pa sem se odločil da iz dveh skoraj dobrih, naredim eno še boljšo :mrgreen:
Chuck Norrisu 2.0 TwinSpark nikoli ne zariba!
Uporabniški avatar
kosir1234
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Žiri

dancekbanancek napisal/-a:Tole je pa bivsa od mojga brata. Zakaj pa je sla v kose kot donatorka? Je ribnla? Skoda bil je svoj cas izjemen primerek. Se danes se nam vsem v druzini kolca za njo.
u k**** je vse šlo pri tačrni, se ni dalo sprot več popravlat... nakonc je pa še servo žlajf crknu, ročna mal prej, pol je pa še dihtngo odprlo na glav.

tak de ja, izjemen primerek, v katerga vložiš skor kupno ceno v enmu letu v avto pa še vseen nimaš nič.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻.
ŽaaN_16v
Alfa Member
Alfa Member

kosir1234 napisal/-a:
u k**** je vse šlo pri tačrni, se ni dalo sprot več popravlat... nakonc je pa še servo žlajf crknu, ročna mal prej, pol je pa še dihtngo odprlo na glav.

tak de ja, izjemen primerek, v katerga vložiš skor kupno ceno v enmu letu v avto pa še vseen nimaš nič.

RAZEN.... če imaš doma še eno 155 :toungin:
ŽaaN_16v
Alfa Member
Alfa Member

iz te slike je razvidno, da je bila rdeča karoserijsko slaba Slika

:mrgreen:
Zadnjič spremenil ŽaaN_16v, dne Ne Feb 10, 2013 9:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
ZORE89
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT 1.9jtd16v
Kraj: Zasavje

Lepa bo tale!!!
Vem za enoo 155ko da jo za 150€ zuni je hin j od toče cela motor je pa 2.5 v6... sam stoji že ene 7 let zuni bi blo treba konkretno se spustit u masino , prej je vedn laufala BP.
ŽaaN_16v
Alfa Member
Alfa Member

ZORE89 napisal/-a:Lepa bo tale!!!
Vem za enoo 155ko da jo za 150€ zuni je hin j od toče cela motor je pa 2.5 v6... sam stoji že ene 7 let zuni bi blo treba konkretno se spustit u masino , prej je vedn laufala BP.

Aja? no sej me ne sme zanimat,..čeprav me mika,.. moja bo kr 1.8, bo daily,.. že imam eno požrešno turbo kravo doma :cry: :)
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

ŽaaN_16v napisal/-a:
opankar napisal/-a:A odbijačev pa ne boš zamenjal??
zakaj pa odbijačev? a niso identični? :?:
Kot ti je že @opankar odgovoril, tle maš pa še sliko.
Odbijači za WB so bili precej dražji, kot za staro 155-ko. Za staro 155-ko se jih je pa že na odpadu dobilo poceni. Zato si lahko tako, že od daleč, videl, če je bila WB razbita.

Slika
ŽaaN_16v
Alfa Member
Alfa Member

zanimivo... sploh nisem opazil,.. ker sm primerjal odbijač iz rdeče in črne,pa sta ista,.. očitno je bil na rdeči že zamenjan za "taozkega",.. no, če ima kdo še slučajno kak odbijač od widebody za pameten dnar, se priporočam :) v nasprotnem primeru bo pač zaenkrat ostal ta.
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

ŽaaN_16v napisal/-a:... no, če ima kdo še slučajno kak odbijač od widebody...
HI HI HI, verjetno boš prej v živo videl, kako Rudolf žge Božička... :mrgreen:
ŽaaN_16v
Alfa Member
Alfa Member

Damijan napisal/-a:
ŽaaN_16v napisal/-a:... no, če ima kdo še slučajno kak odbijač od widebody...
HI HI HI, verjetno boš prej v živo videl, kako Rudolf žge Božička... :mrgreen:
se mi je zdelo :lol: :mrgreen:
dancekbanancek
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

kosir1234 napisal/-a:

Aha. No sej moj brat je bil lastnik 8 let nazaj.

Se pa strinjam z zadnjim stavkom! 8)
Uporabniški avatar
alfistaV6
Alfist
Alfist

ZORE89 napisal/-a:Lepa bo tale!!!
... kaj pa ji manjka? Zakaj je stala toliko časa?
Ah, nč ni važn, sam da je alfa zravn:)
#liko48
Alfa Junior
Alfa Junior

pozdravljeni zanima me kje stoji 155 v6 ce mqas kak kontakt bi prosu ce mi das na zs in ce kj vec ves o njej bi me zanimal
Lp ;)
they feel human, as if they have a soul and a temper
Odgovori
  • Informacija