Tole je pa bivsa od mojga brata. Zakaj pa je sla v kose kot donatorka? Je ribnla? Skoda bil je svoj cas izjemen primerek. Se danes se nam vsem v druzini kolca za njo.
dancekbanancek napisal/-a:Tole je pa bivsa od mojga brata. Zakaj pa je sla v kose kot donatorka? Je ribnla? Skoda bil je svoj cas izjemen primerek. Se danes se nam vsem v druzini kolca za njo.
rdeča? ni ribnila, motor je super, olja mi ni pila, motor gre v črno. Sem jo prodajal, oz. na koncu že skoraj šenkval, pa je noben ni hotel jo je pa kr fejst že rja načela. Pol sem pa dobil ponudbo za to črno, pa sem se odločil da iz dveh skoraj dobrih, naredim eno še boljšo
dancekbanancek napisal/-a:Tole je pa bivsa od mojga brata. Zakaj pa je sla v kose kot donatorka? Je ribnla? Skoda bil je svoj cas izjemen primerek. Se danes se nam vsem v druzini kolca za njo.
u k**** je vse šlo pri tačrni, se ni dalo sprot več popravlat... nakonc je pa še servo žlajf crknu, ročna mal prej, pol je pa še dihtngo odprlo na glav.
tak de ja, izjemen primerek, v katerga vložiš skor kupno ceno v enmu letu v avto pa še vseen nimaš nič.
u k**** je vse šlo pri tačrni, se ni dalo sprot več popravlat... nakonc je pa še servo žlajf crknu, ročna mal prej, pol je pa še dihtngo odprlo na glav.
tak de ja, izjemen primerek, v katerga vložiš skor kupno ceno v enmu letu v avto pa še vseen nimaš nič.
Lepa bo tale!!!
Vem za enoo 155ko da jo za 150€ zuni je hin j od toče cela motor je pa 2.5 v6... sam stoji že ene 7 let zuni bi blo treba konkretno se spustit u masino , prej je vedn laufala BP.
ZORE89 napisal/-a:Lepa bo tale!!!
Vem za enoo 155ko da jo za 150€ zuni je hin j od toče cela motor je pa 2.5 v6... sam stoji že ene 7 let zuni bi blo treba konkretno se spustit u masino , prej je vedn laufala BP.
Aja? no sej me ne sme zanimat,..čeprav me mika,.. moja bo kr 1.8, bo daily,.. že imam eno požrešno turbo kravo doma
opankar napisal/-a:A odbijačev pa ne boš zamenjal??
zakaj pa odbijačev? a niso identični?
Kot ti je že @opankar odgovoril, tle maš pa še sliko.
Odbijači za WB so bili precej dražji, kot za staro 155-ko. Za staro 155-ko se jih je pa že na odpadu dobilo poceni. Zato si lahko tako, že od daleč, videl, če je bila WB razbita.
zanimivo... sploh nisem opazil,.. ker sm primerjal odbijač iz rdeče in črne,pa sta ista,.. očitno je bil na rdeči že zamenjan za "taozkega",.. no, če ima kdo še slučajno kak odbijač od widebody za pameten dnar, se priporočam v nasprotnem primeru bo pač zaenkrat ostal ta.
ZORE89 napisal/-a:Lepa bo tale!!!