Preveri po eperu pa boš videl. 150 konjska ima drug regulator GORIVA kot 120 konjska.coolbits napisal/-a:115 konjska je še unijet 120 pa multijet seveda ne paše.
Vse multijet imajo original do 1600bar pritiska od 120 pa do 210 konjske.

Kar se tiče trdote avta, je tudi vprašanje v kakšnem stanju sta imela avta podvozje in kakšne so bile recimo gume - že sama dimenzija gum vpliva na občutek na volanu, pa znamka tudi; ene gume so po defaultu že trde, druge mehke.pomaranca napisal/-a:Seveda, to je razumljivo, da se trdota menjalnika in volana razlikuje od znamke do znamke, vendar sem pri AvtoMiku preizkusil tudi eno drugo 159 prav s tem namenom, da se prepričam, če so vse tako trde in je bila precej mehkejša od prej omenjene. Občutek je pri prvi je bil enak občutku, ko se vsedeš zjutraj pri -10 stopinj v avto, ki je bil celo noč predtem zunaj in se greš z njim peljat...

Če je ta, je potem en izmed bokov barvan ker je izrinil enga bmw-jasilver_line napisal/-a:Če se ne motim je to Alfo imel eden iz Idrije (Dare). Vsaj ko sem kupoval platišča za 159ko pred cca. dvemi leti, sem jih od njega kupil. Imel je prej Brero, potem pa slednjo prodal in kupil Mitota Maserati edition. Lahko, da se motim, ampak glede na to da jih ni prav veliko pri nas, bi znal biti ta pravi. Kaj več o samem avtu pa ne bi vedel. Je pa možnost, da ne gre za isti avto
Bi verjel coolbitsu. Mogoče se bo Tribes umes še vmešal, pa dodal piko na i. Pa saj nima niti veze, zakaj bi moral biti pozoren na regulator pritiska goriva?Alfa33 napisal/-a:Preveri po eperu pa boš videl. 150 konjska ima drug regulator GORIVA kot 120 konjska.coolbits napisal/-a:115 konjska je še unijet 120 pa multijet seveda ne paše.
Vse multijet imajo original do 1600bar pritiska od 120 pa do 210 konjske.

kosir1234 napisal/-a:Če je ta, je potem en izmed bokov barvan ker je izrinil enga bmw-jasilver_line napisal/-a:Če se ne motim je to Alfo imel eden iz Idrije (Dare). Vsaj ko sem kupoval platišča za 159ko pred cca. dvemi leti, sem jih od njega kupil. Imel je prej Brero, potem pa slednjo prodal in kupil Mitota Maserati edition. Lahko, da se motim, ampak glede na to da jih ni prav veliko pri nas, bi znal biti ta pravi. Kaj več o samem avtu pa ne bi vedel. Je pa možnost, da ne gre za isti avto
sam ti si res siten model.pomaranca napisal/-a:Po vsem napisanem, se je moje mnenje že nekako izoblikovalo, torej naj se avta v velikem loku izognem:)Zanima me samo še nekaj...V Kopru je pooblaščen serviser alf - Avtoplus (verjetno poznate)...Prodajalec iz AvtoMik-a je brez oklevanja privolil, da če v avto dvomim, ga lahko brez problema peljem k Plusu na pregled, pa naj oni ocenijo v kakem stanju je avto. Zdaj pa me zanima kakšno mnenje imate o njih, se da avto na pooblaščenem servisu res tako pregledati, da ga lahko bolj mirne vesti kupiš? (Vem, da se nekaterih skritih napak ne da niti na servisu odkriti, tako da tveganje vedno ostaja, jaz bi ga rad samo zmanjšal na minimum)
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov