Narobe sem se izrazil, mislil sem to, da ko narediš B kategorije dobiš tudi A... In sem nekaj zasledil med nekim pogovorom, da lahko kao do 125, do sedaj je bilo do 49ccm,mopedi,skuter itd.. Pa me zanima, če je to res za 125ccm..Damijan napisal/-a:B kategorija je za dvoslednavozila in v to kategorijo spadajo tudi trikolesniki Piaggio, kateri imajo razmak med prednjima kolesoma več kot 50cm. Točneje, 52 cm.

Aless napisal/-a:po mojih informacijah je motul 300v brezveze dajat not če se voziš samo po cesti...jaz sem ga imel v 2 motorjih, najprej v gsxi s katerim sem tudi 2x bil na grobniku, in potem po pomoti v fazerju, drugače pa vedno dajem 5100 motula notri in sem zadovoln, tudi v to hondo sem zdaj dal 5100

Drug teden grem v nabavo materiala potem bom pa videl.Verjetno bom na koncu vzel tisto, kar je predpisala tovarna.Foggy napisal/-a:Monster 695 ne rabi dirkalnega olja, zasnova motorja je zelo stara in ne dosega visokih vrtljajev, poleg tega je motor zračno hlajen.
Tako da kakšnih super modernih dirkalnih olj nebi konzumiral.
In drugače kako si kaj zadovoljen z motorjem, koliko kilometrov si kaj nabral...

Hehe, žena je mela XTx pa je po dveh mesecih rekla, da to ne bo šlo več tako naprej...je rekla da manjka ene 50konjev še, pa smo prodali in šli nekaj kar ima čez sto konjičev, hehRed_Rocket napisal/-a:No, ker pogrešam alfico med zavoji sem si omislil nekaj drugega za med zavoje. Ni čistrokrven Italijan ima pa najbolj pomemben del italijanski - srce!![]()
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost