Priprave na tuning sezono!

Izgled Alfic, povečanje moči
driftboy
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: unec

ja moj ima 1350kil pa je 2,5ccm kako lahk maš ti za tolko težji avto :?:
Real engines,for real driving pleasure.
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Kamnica pri MB

driftboy napisal/-a:ja moj ima 1350kil pa je 2,5ccm kako lahk maš ti za tolko težji avto :?:
Predstavljaj si, 155 je itak kompakten avto, že navadna 155 2.0ts s 143hp ima 1260kg, Q4 pa ima potem še kardan nazaj, polgredi...druge malenkosti kot turbina...itd. in kilaža gre samo gor :roll:

Sicer piše teža za Q4 v knjigi 1465kg, se pravi +200kil več kot navaden model, vendar jaz sem jo zvagal 1520kg :oops:
Dean
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

verjetn nisi mel praznga kesla....pa a so tovarniški podatki za suh avto al za avto prpravlen za vožno...
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

155 Q4 zna met precej čez 1500 kg.

Moja 2.0 16V je bila tehtana letos, čisto prazna in so navagali 1420 kg!
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak

Miholl napisal/-a:verjetn nisi mel praznga kesla....pa a so tovarniški podatki za suh avto al za avto prpravlen za vožno...
To je še pa največja finta, sem se čudil ker SEM IMEL tank prazen!!! Sicer sem jaz SMART pri takih zadevah - ker je vaga bila "for free" na firmi sem med malico skočil ven, postavil kamero na drugo stran in usmeril na display, pa je snemalo - POSNETEK je potem pokazal ko sem zapeljal s sprednjimi kolami gor je imel avto 920kg :roll: #-o ko je bil celi gor pa 1600kg, ko sem izstopil pa 1520kg (vaga kaže na 20kg natančno), kar je zadosti, vglavnem tanka pa je bil prazen razen nekaj malo osnovnega orodja v kuferamu, ruckzacka na sedežu.... :mrgreen: :mrgreen:
Dean
kaduza
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: vrhnika

Ej Dean a tist posnetek: slab start+nori tlak-pa vendar v 15sec do 200, je to tvoja Q4??
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak

kaduza napisal/-a:Ej Dean a tist posnetek: slab start+nori tlak-pa vendar v 15sec do 200, je to tvoja Q4??
:lol: Kaj si smešen, fajn bi bilo ja :lol:

Leon od cicera ima 16.5sek pa je zelo dobro štartal, ta avto na posnetku pa je praktično 2 ali 3 sek na posnetku zgubil "zelo slabo štartal", pa je spravo 200 v nekje 14.5-15 sek noter NORO :roll: , če bi dobro štartal bi imel ziher v 12sek 200!

To pravim zato, ker ima leon 327hp+ pa 16.5 sek, zato mora ta avto imeti vsaj enih 400++!!

Ne pa moja Q4 s nekaj 200hp+, v 15sek mam jaz tam nekje 150, mogoče 160 noter :? konji delajo svoje :mrgreen: :mrgreen:
Dean
kaduza
Alfa Junior
Alfa Junior

Ja keri so pa pol od tvoje Q4? A uni k je ful slaba kvaliteta??
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak

kaduza napisal/-a:Ja keri so pa pol od tvoje Q4? A uni k je ful slaba kvaliteta??
Točno tako, nažalost!

Ko bi kdo videl kako sem jaz to posnel :lol:

Posnel sem normalno z dig. kamero, pol presnel na dvd, sedaj pa sem našel memory stick kartico, ker z mojo kamero lahko tud slikam in delam filmčke na memory stick kot na fotoaparat, to so potem filmčki v mpeg, se pravi to kar dajemo na splet, zato sem zavrtel tisti dvd, s kamero "na mem. stick" pa snemal TV, dirktno sliko na TV sem snemal, in držal kamero v roki.... zato tolko pikic in slaba kvaliteta, naj kar proba kdo tv snemat, pa bo videl, glede zvoka pa tudi, mam z računalnika na ojačevalec in na 5 zvočnikov v sobi, tako da je zvok z vseh strani, zato se čudno sliši na posnetku, ker kamera ma itak zvočnik spredaj, sedaj pa nekaj doni na posnetkih :?

Jaz nevem kako naj pretvorim dvd zapis v mpeg, ker sem moje filmčke vse posnel na dvd, na komponento "isti šmorn ko videorekorder" in sedaj sem tale dvd presnel na trdi disk, sedaj pa so to gromozanske cifre, to je ja 4.7giga oz. 8.5giga #-o in sedaj kako s katerim programom naj jaz to skrčim v mpeg, da bo nastalo recimo 10mega???????

Mogoče kdo to ve in ima kakšen link?????

Če to porihtam, lahko gor vržem kake cool posnetke saj sem dosti snemal - ko sem se vozil :wink:
Dean
kaduza
Alfa Junior
Alfa Junior

Zdej nevem ce sm prov razumu, sam ce ti direkt iz memorysticka das na racunalnik potem lahko das to direkt na mobisux(v mpeg formatu).. js ko snemam z digitalcem(sony) dam s kablom na comp potem pa direkt na sux tko da mi zdej ni cist jasn kaksna je tvoja situacija..?nevem zakaj si posnel na dvd oz. snemu iz tv-ja ce sm prov razumu??ko si ti snemal to v avtu a si imel takrt memorystick v kameri?
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak

kaduza napisal/-a:Zdej nevem ce sm prov razumu, sam ce ti direkt iz memorysticka das na racunalnik potem lahko das to direkt na mobisux(v mpeg formatu).. js ko snemam z digitalcem(sony) dam s kablom na comp potem pa direkt na sux tko da mi zdej ni cist jasn kaksna je tvoja situacija..?nevem zakaj si posnel na dvd oz. snemu iz tv-ja ce sm prov razumu??ja pa tisti ti filmcki ko jih dam direkt na comp slo zlo u redu, je kr dobra kvaliteta
#-o #-o #-o ŠE 1X SI PREBERI PROSIM!

Kako da ne razumeš, ja mam tud SONY kamero, vem da daš lahko direktno, AMPAK jaz sem enih 5 mesecev nazaj zgubil mojo memory stick kartico, ki je na kameri poplnoma ista kot tvoja na aparatu, IN zgubil sem jo nekje in je nisem našel, NORMALNO pa je da sem čez celo poletje snemal s kamero in to valda da direktno na digitalno kaseto, saj so posnetki najmanj 100x boljši kot če bi na memory stick "ki je pa tako ali tako nisem imel"

Sedaj pa sem predverajšnjem iskal kartico in jo našel -sem videl da mi je takrat verjetno "padla za televizijo" IN KAJ NAJ SEDAJ---vse sem že imel posneto na dig. kasetah oz. že celo vse na dvd-jih in ni druge kot pa da sem SEDAJ ko sem našel memory stick, lepo snemal tisto posneto ko je dvd disku --a štekaš??

SEDAJ PA JA, sedaj ko sem našel mem. stick pa ni problema - pa lahko kot si rekel snemam na njo in dam takoj na mobisux!!!!

Ejj kaduza, mem. stick in dig. kaseta sta 2 različna pojma, moja kamera pač poleg dig. snemanja omogoča tudi tisto "amatersko" snemanje na memory stick, drugače pa je na dig. kaseti 100x boljša kakovost kot mpeg :wink:

Samo ti ali kdo drug, naj meni pove kako spravit posneto v "dvd+R" formatu - v tale mpeg format, da lahko vržem na splet :roll:

Kaduza če pa hočeš videt "taprave - kakovostne" posnetke pa moraš videt moj dvd, ko da gledaš "original dvd" kakovost :wink: tega pa mam 4 dvd-je - samo kaj sem se z alfo vozil, se pravi 4 ure nekje 8)
Dean
kaduza
Alfa Junior
Alfa Junior

Razumem zdej ja...nism vedel da si zgubu kartico.. Za tisto pa nevem kako bi spravil v mpeg format..bom poskusil kej najdit.
kaduza
Alfa Junior
Alfa Junior

Zdej nevem ce dela ker nism probu.Ce ti trial verzija ne bo delala pa potegni na dcc-ju dol cel program..jst sm na googlu to najdu...

http://www.shareup.com/dvd-to-mpeg.html

http://www.topshareware.com/1Click-DVD- ... -10507.htm
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak

kaduza napisal/-a:Zdej nevem ce dela ker nism probu.Ce ti trial verzija ne bo delala pa potegni na dcc-ju dol cel program..jst sm na googlu to najdu...

http://www.shareup.com/dvd-to-mpeg.html

http://www.topshareware.com/1Click-DVD- ... -10507.htm
Hvala ded! Bom kar šel probat, da vidimo!
Dean
Dean_Q4
Alfa Freak
Alfa Freak

@kaduza: sem v moj album na msuxu dodal 2 nova filmčka, posneta danes, nič kaj posebnega :? "link itak veš mam v podpisu" :wink:

Vozit se se šel malo, pa sem "pomotoma" spet zavil na Pohorje, pa do areha gor, sem malo užival na snegu, če ga pa letos nič ni ::():

Ja mogel sem iti "čeprav mogoče zgleda malo bolano", ampak isti S*H*I*T kot lani, bom tudi letos šel na teren pa nebom spet nič na snegu, pa sem mogel malo izkoristit sedaj, dokler je še čas ](*,)
Dean
Odgovori
  • Informacija