Moderator: Tehnika moderatorji

najbolš je poliuretanske puše dat in predelat roke z mazalnimi nipli.mare87 napisal/-a:sigurno boš najboljš naredu, če daš gor original! neštetokrat preverjeno in drži! ponaredki so k..., enako obnovljene roke! če hočte menat vsako leto al pa še pogosteje potem kar kupujte ponaredke in obnovljene dele podvozja.moofdi napisal/-a:Najbolj enostavno, ja, najboljše pa definitivno ne.mare87 napisal/-a:že stokrat napisano in povedano... kupi original roke pa boš najbolš naredu!

Obnavljajo jih tudi v Celju vprašaj na [email protected]moofdi napisal/-a:Ker se počasi spravljam obnovit podvozje na moji 156ki (strongflex + obnova zglobov, amortizerji, fedri). Sem za obnovo zglobov kontaktiral Prekom.
Informativno sem poslal mail za ceno obnove samo zglobov, ker puše pridejo strongflex. No ko sem dobil mail nazaj sm skorej padu s stola. Obnova SAMO 4ih zglobov, 2 na zgornjih rokah spredaj in 2 na spodnjih rokah spredaj dobrih 200€.
S tem da 10 puš, 6 na spodnjih in 4 na zgornjih rokah ne pipa. Pa za boga za 100€ več mam jst vse 4 roke original nove...komplet nove...ne sam zglobe.
Zdej pa moje vprašanje.
Ve kdo če zglobi pašejo od katerega drugega avta, pa da se jih potem premenja v Alfine roke? Če kaj paše bom že sam zamenjal...

ista zgodba z Vargaland. Oz. še slabše je bilo, je po 4mescih že imela luft. Nato je bila zamenjana za original in če imam pravilen info, sedaj po 1letu še vedno tišina.croco napisal/-a:Če bo komu kaj pomagalo...sveža izkušnja z obnovljenimi rokami
Marca al aprila sem zamenjal spodnje + zgornje roke in stabilizatorje zamenjal s prekomovimi obnovljenimi. Sedaj, ko se je ohladilo se že sliši škripanje. Pa prevozil sem cca 10.000 km.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov