Mene pa zanima, če gre v 147 jtd 16v dat noter 70Ah akumulator, ki je po dolžini za 3,5 cm daljši od "original" 60Ah. V autodati mi za akumulator piše 60Ah, tudi na servisu so vgradili 60Ah (še prejšna lastnica) ampak je zdržal bore malo. Verjetno tudi zaradi pogostih kratkih voženj. Kabli so v napoto zato me zanima če je že komu uspelo dat noter 70Ah?
gre se za 156 2.4
so mi dali na servisu (1 leto nazaj) notri akumulator, ki je ob prvem mrazu letos počepnil ga odnesme, mi ga nafilajo pravijo da se je spraznil. Sedaj ko je zopet mraz je akumulator počepnil. Pred tem sem bil tudi pri avtoelektričarju, ki mi je pomeril porabnike energije in pravi da je vse vredu...
zdej me pa zanima če ima kdo navodila kakšni so normirani podatki za akumulator za 2.4 oz koliko se priporoča (trenutno je 70Ah)
in pa če ima kdo izkušnje z reklariranjem le taga
Isto sranje je imel sodelavc.
Akumulator ni prazen ampak ima prežgane povezave med celicami, ki jih občasno poveže zaradi iskrenja ampak ta povezava crkne, če hočeš stvar normalno uporabljat.
Aja še sedelavc ... zadeva crkne (Varta 65 Ah), nese k mutibariču plača 15€ za "polnjenje" stvar še nekako dela, sedaj pa spet crkne ... kupi nov akumulator.
Kupiš ga pa z metrom - pomeriš koliko je placa v avtu in potem kupiš takega ki še paše v avto.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Ja, meni je zdržal malo več kot dve leti oz dve zimi, to je pa crknil. Je bil pa 70 Ah, sedaj je pa 77Ah in z veliko več zagonske moči, mislim da cca 200 več. Že na občutek avto vžiga hitreje in bolje... Je pa 77 Ah največ kar sem našel za svoj avto
Ne toliko gledati samo na kapaciteto (Ah). Pri dizlu je zelo pomemben tudi zagonski tok, ta naj bo blizu ali pa nad 700 A, če ne se bo akumulator preveč naprezal in prej odpovedal. Jaz sem imel prej 680 A, zdaj pa sem dal raje kar takega s 720 A zagonskega toka.
Jaz ga imam tudi zdaj že četrto zimo in do zdaj mi je še vedno v prvo vžgal se pa sliši , da malo težje vžge.Ali se ga lahko napolni ali je potreben nov.