POTM koledar 2014

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
urbancebulj
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

=D>
Uporabniški avatar
matej007
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Novo mesto

Uf par dni me ni na forumu pa cel kup komentarjev...

Pa pojdimo po vrsti:

Zahvaljujem se vsem ki so kakorkoli pripomogli pri izdelavi koledarja za letošnje leto. In tudi tistim ki ste slikali in objavljali slike.
Še posebaj pa Inti-ju, ki je res vrhunsko opravil svoje delo =D>

Kdor še ni prevzel koledarja naj me preko zasebnega sporočila kontaktira da se dogovorimo o prevzemu.

Je imel še kdo podobne probleme kot @urbancebulj z vihanjem koledarja. Koledarji so vsi enaki in če ni bil na neki vlagi ali nad virom velike toplote se mi zdi da se ne bi smelo nič vihat... Moj je tudi direktno nad radijatorjem in je še vedno lep tako, da dvomim da je kriva kvaliteta...

Glede temnih slik pa kot je že Inti napisal pomankanje kvalitete in čudežev se ne da naredit.

No in kot je že znano je klub sam prevzel organizacijo za koledarje za naslednje leto. Sicer me ni nihče obvestil ali mi vsaj povedal naj se odstranim razen to, da za naslednje leto ne bodo prispevali nagrad če sami ne organizirajo :?

Še enkrat hvala vsem za pomoč in klubu želim uspešno organizacijo.
Uporabniški avatar
smukc
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Krško

matej007 napisal/-a: Sicer me ni nihče obvestil ali mi vsaj povedal naj se odstranim razen to, da za naslednje leto ne bodo prispevali nagrad če sami ne organizirajo :?

Še enkrat hvala vsem za pomoč in klubu želim uspešno organizacijo.
Lepa zahvala iz strani kluba za tvoj dosedanji trud :doubt: #-o
- Ex 2005 156 GIUGIARO 2.4JTDm
- Ex 2008 159 SW Ti
- 1989 75 V6 3.0
- Ex 1971 GT Veloce 1750
- Ex 1978 giulietta 1300
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Vozilo: Alfa Romeo GT 3.2V6
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916
Kraj: Jesenice

matej, en izsek iz mojega ZS-ja, poslanega tebi:
Ker pa vidimo, da interes za slikanje in posledično sam koledar upada, bi radi z naslednjim letom celotno organizacijo glede koledarja prevzeli na klub.
Pozneje si me celo še spraševal kakšne zamisli imamo, tako da res ne vem od kje ti zdaj to.

Me zelo veseli, da se najdejo ljudje, ki so pripravljeni pomagati s svojim časom, ampak če je že Alfa Klub koledar, se mi zdi smiselno, da se ga tudi organizira pod okriljem Alfa Kluba. Če bi rad tudi v prihodnje pomagal pri koledarju, mi sporoči tvoje ideje oz. kako bi rad sodeloval in bomo zagotovo se dogovorili kaj.
Uporabniški avatar
matej007
Alfist
Alfist
Kraj: Novo mesto

Naprej pa si mi še napisal da če bom sam organiziral koledarje pač klub ne bo sodeloval in prispeval nagrade.
To se mi je zdelo samo neka izražena želja ko pa sem vprašal kakšne ideje imate pa sem dobil odgovor da imate neke ideje.

Ampak se ne mislim sedaj pregovarjat za vsako besedo. Želim vam najboljše pri izdelavi koledarja.
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

@Matej, upam da veš, da kar se delovanja kluba tiče in posledično s sprejemanjem klubskih odločitev, je tako, da vse stvari pač trajajo svoj čas in določeno organizacijo za sprejem teh odločitev na rednih sejah klubskega vodstva in članov. Ne more ti samo en član iz vodstva kluba v 15 minutah sporočiti odločitev celotnega telesa, ker je najprej potrebno organizirati srečanje, potem tam predlagati zamisli, sprejeti odločitve, jih potrditi itd.

Vsak član Alfa kluba je imel možnost priti na vse dosedanje sestanke in povedati vse svoje zamisli, tudi o koledarju in čisto vsem ostalem kar se tiče klubskih dejavnosti. Preko ZS-jev to pa pač ni šlo in ne bo šlo, ker je uraden postopek popolnoma drugačen, če želimo ostati na nekem nivoju profesionalnosti.

Vem, da ti je bilo ponujeno sodelovanje s klubom, ampak organizacijsko je želel zadevo prevzeti klub, ker je bila takšna naša skupna odločitev na seji. Za lansko leto sem ti še sam lepo napisal, da če boš rabil kakšno pomoč, tudi čisto osebno od mene, da ti bomo na voljo in smo tudi bili, za 2015 pa se je sprejela odločitev o lastni organizaciji zaradi že prej podanih razlogov, kot jih je pojasnil Binji.

Bi bilo pa popolnoma nesmiselno, da se dela drug drugemu konkurenca in dva Alfa koledarja.
Uporabniški avatar
medhotman
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: CE
Kontakt:

Moramo pa tudi vedeti ,da če matej007 nebi organiziral za 2140 sploh nebi imeli koledarja na steni ! =D> Kakor koli sam , da ste organiziral zadevo :D

matej007 zelo dobro delo si opravil ! =D>

Lp
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Vozilo: Alfa Romeo GT 3.2V6
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916
Kraj: Jesenice

Res je, in samo iz tega razloga imam lahko tudi jaz koledar na steni. Zato pa tudi pravim, da če je volja, lahko tudi za naprej kaj skupaj delamo.
Sem zelo vesel, da se je tole naredilo, kot se je =D>

Ostalo je pa tudi že alfasamec napisal.
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR Giulia 2.2 & AR Mito 1,4 turbo LPG
Kraj: Ljubljana

Koledar sem tudi jaz prevzel danes pri mateju007 v Novem mestu. Lep je =D>

Sem pa vzel še enega za nekoga iz Ljubljane. Bo matej007 sporočil čigav je, da se dogovorimo glede prevzema.
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

alex146 napisal/-a:Sem pa vzel še enega za nekoga iz Ljubljane. Bo matej007 sporočil čigav je, da se dogovorimo glede prevzema.
r2
Slika
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR159, AR spider veloce
Kraj: Kransterdam
Kontakt:

Fantje ali ima kdo še kak koledar na zalogi? Nisem utegnil spremljat foruma zadnjih nekaj mesec, pa mi je tole ušlo :( . Če kdo ima bi lepo prosil ZS, da mi pade obvestilo na mail. Hvala.

lp
Uporabniški avatar
Brlja
Alfist
Alfist
Vozilo: 159 SW 2.0 JTDm
Kraj: Koper

Lahko prevzames mojega pri mateju, ker jaz nimam nic poti v tej smeri in bom tudi brez preživel :)
Senza cuore saremmo solo macchine
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Nekdo je omenil vihanje koledarjev, res je, letošnji koledar ni ravno najboljše kvalitete, premehak zadnji karton in spirala.....je pa res, da je bil koledar cenejši kot prejšnja leta, ko jih je izdelal ozi, vendar je bil takrat iz kvalitetnejšega materiala.

Glede designa nimam pripomb, je zadnji dve leti veliko lepši, vendar šepa kvaliteta materala, tako da upam da se bo letos temu posvetilo malce več pozornosti.

Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
urbancebulj
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Vihanje sem jaz omenil.

Sem ga spel spodaj s sponko, sedaj je bolje...
anzl
Alfist
Alfist

za letošnjega ne vem kako je. lanski se ni nič vihal.
Slika
Odgovori
  • Informacija