Boljše
Meti
Wolksawagen

Niti ne!ROBERTH napisal/-a:... Torej, če BMW-ju rečem propeler, imam podlago za to. OK??

Zate je propeler - torej je to tvoje prepričanje in nič več. Ne rabiš pa natolcevat, kaj je in kaj ni. Če pri BMW-ju rečejo, da to ni plopeler, ne vem kaj potem sanjaš. Glede Wikija je pa že Damijan povedal, kaj in kako. Vsak lahko napiše nekaj, kar je pač slišal nekje ali pa preprosto glumi. Se še spomnim, kako je na wikiju pisalo, da je karat hrana za zajca dolgouhcaROBERTH napisal/-a:Se vdam, pa vendar je to zame propeler, četudi bo kdorkoli iz BMW rekel, da je to karkoli drugega.
Urbana legenda po 90-ih letih postane resnica.
Tudi BMW je sam uporabljal logo v tem smislu.
http://www.logodesignlove.com/bmw-logo-evolution
To je z moje strani zadnja in bi mogoče bilo smislno odpreti novo temo, na temo ugotavljanja zgodovine.
Al pa hajzel aus dojčland oz. v prevodu skret, ker na naših cestah je velik vec zjahanih omenjenih vozil kot pa alfic. Ja itak sem še en totalen dojčemrzneš.bvogri napisal/-a:Sory za še en OFF ampak Ne vem če je kdo prebral kaj je napisano na wiki, ko sem prilepil? Izvor znaka ni propeler so ga pa povezali s propelerjem v reklami
Zgleda je bolš če na tem forumu uporabljamo nadimek Bavarija

Ja, je zaradi mojega vprašanja čisto zašlo, ker si vsak drugače razlaga vprašanje!Gregson007 napisal/-a:jaz ne vidim nobenega ,,ventilatorja,, tako, da bo počas dost OT!...

alfa_samec napisal/-a:Roberth, bi te lepo prosil, če mi javiš katere 105 konjske 147 si šel gledat, da ne izgubljam časa z njimi če se slučajno še prodajajo. Ker imam namen v kratkem na teren, pa da vem kaj se ognit.
O nastanku logotipa pa si preberite: Florian Triebel: Die Entstehung des BMW Logos, da ne bo prepira.

Par mesecev nazaj se je prodajala v Lescah.alfa_samec napisal/-a:In kaj si tam našel pri tej 147? Sprašujem glede na močan upad cene v kratkem času ali se je menjala lokacija prodaje?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta