Giulia by alex146 (str.62)

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: AR Giulia 2.2 & AR Mito 1,4 turbo LPG
Kraj: Ljubljana

Najprej moram ugotoviti, če se da popraviti. Menjava hopefully niti ne bo potrebna :wink:

Menda se da popraviti, če je premer manjši od kovanca za 2 EUR in to je. Edini problem bi znal biti, da je na voznikovi strani v vidnem polju. Bomo videli....
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Takole: steklo so mi danes pri Novomatu popravili ampak nisem najbolj zadovoljen. Poškodba je bila kar precejšnja in se praska tudi po popravilu kar očitno vidi. Skratka urejeno za prvo silo, bo pa verjetno potrebno v prihodnje steklo vseeno zamenjati. Menjava niti ni tako tragično draga, pri njih bi prišlo cca. 300 EUR.
Zadnjič spremenil alex146, dne Če Feb 27, 2014 1:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bananaman
Alfa Member
Alfa Member

Pri naslednji registraciji zavaruješ, mislim, da je pri triglavu D-kombinacija (stekla, divjad....) kake dve leti nazaj mislim, da je bilo okrog 30 eur.
Na Rover-ju, ki sem ga imel pred leti, sem na to zavarovanje zamenjal 3 ali celo 4 stekla, pa na 156 tudi eno.
Nikoli ni nobeden nič kompliciral kdaj, zakaj, ali zaradi česa je steklo poškodovano.

LP
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Glede na to, da je menjava <300 EUR se mi zavarovanje stekel še vedno ne zdi najbolj smiselno. Me pa preseneča 3x višja cena menjave na pooblaščenih Alfa servisih :?
Uporabniški avatar
shark13
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: trbovlje

cena na pooblascenem servisu je res predraga, je pa tudi res velika razlika med original in neoriginal steklom
rogi
Alfa Freak
Alfa Freak

alex146 napisal/-a:Takole: steklo so mi danes pri Novomatu popravili ampak nisem najbolj zadovoljen. Poškodba je bila kar precejšnja in se praska tudi po popravilu kar očitno vidi. Skratka urejeno za prvo silo, bo pa verjetno potrebno v prihodnje steklo vseeno zamenjati. Menjava niti ni tako tragično draga, pri njih bi prišlo cca. 300 EUR.

A je blo tkole popravljeno da nisi preveč zadovoljen :D

http://www.youtube.com/watch?v=GP-sV3HP5Z0
Slika
Uporabniški avatar
Assholer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR 156 SW 1.9 JTDm
Suzuki Vitara
Kraj: Logatec

alex146 napisal/-a:Glede na to, da je menjava <300 EUR se mi zavarovanje stekel še vedno ne zdi najbolj smiselno. Me pa preseneča 3x višja cena menjave na pooblaščenih Alfa servisih :?
Zakaj se ti ne zdi smiselna?

Če naj bi bil kasko 30€, je to 10x ceneje.
lp. Tomaž
Slika

If in doubt - flat out
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

shark13 napisal/-a:cena na pooblascenem servisu je res predraga, je pa tudi res velika razlika med original in neoriginal steklom
So mi danes zagotavljali, da ne :?:
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

rogi napisal/-a:
alex146 napisal/-a:Takole: steklo so mi danes pri Novomatu popravili ampak nisem najbolj zadovoljen. Poškodba je bila kar precejšnja in se praska tudi po popravilu kar očitno vidi. Skratka urejeno za prvo silo, bo pa verjetno potrebno v prihodnje steklo vseeno zamenjati. Menjava niti ni tako tragično draga, pri njih bi prišlo cca. 300 EUR.

A je blo tkole popravljeno da nisi preveč zadovoljen :D

http://www.youtube.com/watch?v=GP-sV3HP5Z0
Tko hudo pa spet ni :wink:
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Assholer napisal/-a:
alex146 napisal/-a:Glede na to, da je menjava <300 EUR se mi zavarovanje stekel še vedno ne zdi najbolj smiselno. Me pa preseneča 3x višja cena menjave na pooblaščenih Alfa servisih :?
Zakaj se ti ne zdi smiselna?

Če naj bi bil kasko 30€, je to 10x ceneje.
Ker se mi je tole v 20 letih zgodilo prvič :wink:
skyblue
Alfa Freak
Alfa Freak

shark13 napisal/-a:cena na pooblascenem servisu je res predraga, je pa tudi res velika razlika med original in neoriginal steklom
Ne razumem kakšna je razlika v kvaliteti,med sekurit steklom ki ima gor AR emblem in tistim ki ga nima ?
Uporabniški avatar
bananaman
Alfa Member
Alfa Member

S tem, ko sem napisal da zavaruj pri naslednji registraciji, sm mislil, da zamenjaš obstoječo poškodovano steklo......tako na hitro.....mislim je 30 eur manjši znesek, , kakor pa 300 eur za steklo. Sploh pa potem najbrž druzga kot original niti ne bi gor dajal.
Drugače pa je tudi logično, da ti bo vsak rekel, da je zadeva ki ti jo bo on zmontiral enakovredna originalu.
Lp
Uporabniški avatar
shark13
Alfa Member
Alfa Member

skyblue napisal/-a:
Ne razumem kakšna je razlika v kvaliteti,med sekurit steklom ki ima gor AR emblem in tistim ki ga nima ?
razlika je v tem da ti ze najmanjsi kamencek ponovno povzroci poskodbe na steklu (ne me razumet narobe- tudi jaz bi se odlocil za cenejso varianto)
skyblue
Alfa Freak
Alfa Freak

s tem se nebom strinjal. To je pirbližno tako, kot da skf ali gates delata druge kvalitete zobati jermen za OEM ali prodajo pod lastno znamko...
Uporabniški avatar
shark13
Alfa Member
Alfa Member

skyblue napisal/-a:s tem se nebom strinjal. To je pirbližno tako, kot da skf ali gates delata druge kvalitete zobati jermen za OEM ali prodajo pod lastno znamko...
ok
mas prou
Odgovori
  • Informacija