Najprej moram ugotoviti, če se da popraviti. Menjava hopefully niti ne bo potrebna
Menda se da popraviti, če je premer manjši od kovanca za 2 EUR in to je. Edini problem bi znal biti, da je na voznikovi strani v vidnem polju. Bomo videli....
Takole: steklo so mi danes pri Novomatu popravili ampak nisem najbolj zadovoljen. Poškodba je bila kar precejšnja in se praska tudi po popravilu kar očitno vidi. Skratka urejeno za prvo silo, bo pa verjetno potrebno v prihodnje steklo vseeno zamenjati. Menjava niti ni tako tragično draga, pri njih bi prišlo cca. 300 EUR.
Zadnjič spremenil alex146, dne Če Feb 27, 2014 1:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Pri naslednji registraciji zavaruješ, mislim, da je pri triglavu D-kombinacija (stekla, divjad....) kake dve leti nazaj mislim, da je bilo okrog 30 eur.
Na Rover-ju, ki sem ga imel pred leti, sem na to zavarovanje zamenjal 3 ali celo 4 stekla, pa na 156 tudi eno.
Nikoli ni nobeden nič kompliciral kdaj, zakaj, ali zaradi česa je steklo poškodovano.
Glede na to, da je menjava <300 EUR se mi zavarovanje stekel še vedno ne zdi najbolj smiselno. Me pa preseneča 3x višja cena menjave na pooblaščenih Alfa servisih
alex146 napisal/-a:Takole: steklo so mi danes pri Novomatu popravili ampak nisem najbolj zadovoljen. Poškodba je bila kar precejšnja in se praska tudi po popravilu kar očitno vidi. Skratka urejeno za prvo silo, bo pa verjetno potrebno v prihodnje steklo vseeno zamenjati. Menjava niti ni tako tragično draga, pri njih bi prišlo cca. 300 EUR.
A je blo tkole popravljeno da nisi preveč zadovoljen
alex146 napisal/-a:Glede na to, da je menjava <300 EUR se mi zavarovanje stekel še vedno ne zdi najbolj smiselno. Me pa preseneča 3x višja cena menjave na pooblaščenih Alfa servisih
alex146 napisal/-a:Takole: steklo so mi danes pri Novomatu popravili ampak nisem najbolj zadovoljen. Poškodba je bila kar precejšnja in se praska tudi po popravilu kar očitno vidi. Skratka urejeno za prvo silo, bo pa verjetno potrebno v prihodnje steklo vseeno zamenjati. Menjava niti ni tako tragično draga, pri njih bi prišlo cca. 300 EUR.
A je blo tkole popravljeno da nisi preveč zadovoljen
alex146 napisal/-a:Glede na to, da je menjava <300 EUR se mi zavarovanje stekel še vedno ne zdi najbolj smiselno. Me pa preseneča 3x višja cena menjave na pooblaščenih Alfa servisih
S tem, ko sem napisal da zavaruj pri naslednji registraciji, sm mislil, da zamenjaš obstoječo poškodovano steklo......tako na hitro.....mislim je 30 eur manjši znesek, , kakor pa 300 eur za steklo. Sploh pa potem najbrž druzga kot original niti ne bi gor dajal.
Drugače pa je tudi logično, da ti bo vsak rekel, da je zadeva ki ti jo bo on zmontiral enakovredna originalu.
Lp
skyblue napisal/-a:s tem se nebom strinjal. To je pirbližno tako, kot da skf ali gates delata druge kvalitete zobati jermen za OEM ali prodajo pod lastno znamko...