Jah cena je podobna kot recimo za selenio 20k, dražja je samo toliko kolikor je motor več popijekocko napisal/-a:ne vem no, men se ne zdi Selenia Racing pretirano draga?!?

Jah cena je podobna kot recimo za selenio 20k, dražja je samo toliko kolikor je motor več popijekocko napisal/-a:ne vem no, men se ne zdi Selenia Racing pretirano draga?!?

Kar prav imaš, nebom pametoval, lahko samo povem kaj vem!SHadowX napisal/-a: ker ce me spomin ne vara prva stevilka pomeni viskoznost mrzlega olja, nizja ko je stevilka, bolj je "redko", kar je lahko pri ne ravno najnovejsih motorjih problematicno zaradi pritiska. Ce se motim naj me kdo popravi - ura je pozna.
Ce z oznakami mislis gradacijo potem imas prav in ne vem od kje ti ideja, da po tem locim, ce bi podrobno prebral bi opazil da poleg gradacij pise tudi natancno ime olja.Damijan napisal/-a: Po oznakah olja, ne moreš ločit, katero je pol katero pa full sintetično.
Valvoline ima npr. dve olji z oznako 10W-40 in eno je pol drugo pa full sintetično.
Selenia pa nima samo racing full sintetično, zdaj je še performer in gold, ki obstajata oba v dveh izpeljankah. Pol in full sintetično.
In ne zdej neki bluzit na post, ampak se rajši zapodite v kako štacuno in mal preberite hrbtne strani kant.

Ne, nisem mislil tebe, govoril sem bolj na splošno, kako imajo ljudje poglede na to.SHadowX napisal/-a:Ce z oznakami mislis gradacijo potem imas prav in ne vem od kje ti ideja, da po tem locim, ce bi podrobno prebral bi opazil da poleg gradacij pise tudi natancno ime olja.Damijan napisal/-a: Po oznakah olja, ne moreš ločit, katero je pol katero pa full sintetično.
Valvoline ima npr. dve olji z oznako 10W-40 in eno je pol drugo pa full sintetično.
Selenia pa nima samo racing full sintetično, zdaj je še performer in gold, ki obstajata oba v dveh izpeljankah. Pol in full sintetično.
In ne zdej neki bluzit na post, ampak se rajši zapodite v kako štacuno in mal preberite hrbtne strani kant.
Ker sem se podil po stacunah, po Selenini internetni strani in pdf-jih specifikacij doticnih mazil(racing, gold, performer, 20k) lahko mirno recem, da je edino olje pri katerem pise full synthetic samo racing - pri ostalih pise synthetic based kar je samo marketinski govor za polsinteticna olja.
Ce mi lahko dokazes nasprotno bom seveda rade volje priznal svojo napako.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost