Edino kar je drugače, da s prve roke ne izveš kolko so bli zbiti km
Glede na to, da je bil kupec bivši Alfist, sem mislil, da gre v ljubiteljske roke. Pa je bil čez dva tedna že na netu za skoraj polovico večjo ceno od moje prodajne. Potem pa je prišel in zginil z neta vsaj ene petkrat, od tega so bile tri različne telefonske številke, zdaj pa je že celo na firmi. Vse to v 3 mesecih.coolbits napisal/-a:A je z ostalimi avtomobili kaj drugače?
Edino kar je drugače, da s prve roke ne izveš kolko so bli zbiti km
o tem prodajalcu je bilo veliko napisanega.mihecmiha napisal/-a:A pa je kdo že kdaj priklljučeval kakšen avto pri 'avto grosuplje'

Eno je prikaz prevoženih na števcu v kabini, drug zapis je pa na ECU-ju motorja. Recimo v kabini ti kaže magičnih 160.000, ECU pa na priklopu kaže 580.000Kako oba? Nekak se ne razumem v prevrtavanje km...

Če je bilo prevrteno je pri dizlih včasih kazalo 0km, ali pa število dejanskih kilometrov (slednje zelo redko, ker so faloti vedeli kako zadevo spravit na nulo). Ampak če je na nuli si vsaj vedel da nekaj smrdi.alfa_samec napisal/-a:Eno je prikaz prevoženih na števcu v kabini, drug zapis je pa na ECU-ju motorja. Recimo v kabini ti kaže magičnih 160.000, ECU pa na priklopu kaže 580.000Kako oba? Nekak se ne razumem v prevrtavanje km...
100% se strinjam.mihecmiha napisal/-a:Aha. V tem je trik...
A je možno da imajo 159-ke slabše usnje kot 156. Ker vse 159.ke so imele pri cca 100.000 kilometrih full bolj obrabljen na voznikovem sedežu bočni oprijem, kot ga imam jaz pri 230.000 km. Tudi ta Ti ga že po slikah sodeč ima...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta